Five developers at work.

Ledelseskursus på Lesbos


Hent brochure Kontakt underviseren

Hvorfor skal du vælge Ledelseskursus på Lesbos?

Har du givet dig selv mulighed for at finde det der betyder mest for dig, når du leder? Ønsker du at kunne bevare overblikket og agere tydeligt. Oplever du at det kan være svært at udfordre med et åbent sind og samtidig skabe tryghed omkring dig? Synes du nogle gange det er svært at bevæge sig i det uforudsigelige eller medskabe noget gennem fællesskabets værdier? Nu har du muligheden for at tænke over det, mærke efter det og blive til det.

Tag med på denne opdagelsesrejse på den græske ø Lesbos sammen med andre ledere, erfarne rådgivere og konsulenter samt studerende fra vores toårige uddannelse, Master i Business Coaching.

Dette intense forløb skærper dine refleksioner over og fornemmelser for det der afgør dine handlinger i din ledelsespraksis. Med andre ord bliver du tydelig omkring dine grundværdier og dit råderum, når du leder.

Kursusoversigt

Dato

Dag

Tid

Indhold

Sted

26. maj - 2. juni

Dato

Dag

Tid

Indhold

Sted

8. - 15. september

Ansøg nu

Hvordan er uddannelsen bygget op?

Turen til Lesbos handler først og fremmest om undervisning og træning. Alle dage har fastlagte destinationer og indlagte træningsseancer. Du bliver trænet, vejledt og udfordret undervejs. Arbejdet omkring værdier vil på turen ske igennem læren fra den filosofiske samtale, protreptikken.

Vi arbejder med protreptikken fra et nyt og moderne perspektiv, hvor der i høj grad er fokus på, hvordan du som leder kan fremstå oprigtig og imødekommende i din ledelse. Hele ugen bliver du præsenteret for teoretiske ståsteder der med grundig vejledning bliver omsat i din ledelsespraksis.

Som deltager får du:

  • Et nøje planlagt undervisningsforløb
  • Litteratur og materialer
  • Samtaletræning med undervisere samt medkursister
  • Stærkt netværk
  • Ophold på et skønt hotel i byen Plomari
  • Forplejning
  • Flyrejse
  • Guide på turen

Undervisere

Andreas Bering, Direktør og GDPR ansvarlig

Andreas Bering

Cand. Comm., Roskilde Universitet

Master of Business Coaching (EQA), CCC

Certificeret i personlighedstesten Big FIVE

ab@copenhagencoaching.dk

Skal vi tales ved?

Indtast navn og telefonnummer og en af vores undervisere ringer dig op inden for 24 timer.

Kurset foregår på Lesbos

30.000,- ekskl. moms (heri er inkluderet fuld forplejning, materialer og rejse)

Der er ingen nuværende adgangskrav

Ansøg

Skulle du have spørgsmål til din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte os på info@copenhagencoaching.dk eller kontakte os direkte på tlf.: +45 40 14 92 92

Vi glæder os til at høre fra dig, tak for din interesse!

Hvem skal betale?

Vælg op til 10 filer

Hvor har du hørt om os?:

Husk at udfylde alle felter

Tak for din tilmelding/ansøgning til Ledelseskursus på Lesbos

En bekræftelse er sendt til din mail

OBS: Vi oplever tit at automatiserede mails bliver markeret som spam, så vi opfordrer til at tjekke spam-indbakken og evt. markere info@copenhagencoaching.dk som sikker afsender i Outlook eller andre mail programmer.

Når du tilmelder dig en af vores uddannelser via formularen nedenfor, ender din tilmelding i en sikret emailboks, som kun én medarbejder i CCC har adgang til. Derefter gemmes din data i vores kundedatabase, som også er en sikker database efter de nye GDPR regler.

Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at tage kontakt til dig vedrørende din tilmelding, og dine faktureringsdata til at sende dig en faktura. Ved at tilmelde dig en uddannelse siger du ikke automatisk ja til at modtage nyhedsmails eller andet materiale fra os. Dette skal klikkes af manuelt.

Har du spørgsmål til uddannelsen? Kontakt Andreas Bering nedenfor. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål

Få mere inspiration fra CCC

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og meget mere.

Tilmeld nyhedsbrev

Interesseret i vores andre uddannelser?

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.