Proceslederuddannelsen


Kontakt underviseren

Proceslederuddannelsen

Proceslederuddannelsen er et særligt tilrettelagt og intensivt forløb, der består af to valgfag fra Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse (ialt 10 ECTS). De to valgfag er Ledelse & Coaching (5 ECTS) og Ledelse af Forandrings- og Udviklingsprocesser (5 ECTS). Det løber over knapt halvanden måned. Forløbet består af 1 internat/seminar, 3 online webinar á 3 timer, 1 dags undervisning, 1 hel gruppedag og to individuelle coachingsessioner. Herudover er deltagelse i to dages fælles eksamen med fokus på praktiske coachingfærdigheder, procesdesign og facilitering obligatorisk. Endvidere tilbydes alle deltagerne en BIG FIVE personlighedstest med en coachende tilbagemeldingssamtale. BIG FIVE er et af markedets bedst underbyggede personlighedstests til ledere.

At samle organisationen

Krav om konstant forandring, omorganisering, økonomisk pres m.v. skaber behov for professionel procesledelse. Proceslederuddannelsen giver dig et solidt fundament til at stå myndigt og dialogisk i ledelsesopgaven. Med de to moduler vil du kunne mestre den sunde og veldesignede proces, der giver dit og organisationens arbejde retning og mening. Du vil kunne samle organisationen, når der er behov for det, og inspirere til den gode idé eller den ekstra indsats. Du vil også blive klædt på til at se

Forventninger fra medarbejdere om medinddragelse og samskabelse som en del af virksomhedens kultur, drift og udvikling kalder dels på, at du har grundlæggende færdigheder i coaching og dels på, at du kan håndtere, forstå og vurdere de forskellige forandringer, der er til stede i organisationers liv, og som kalder på løbende tilpasninger og kursskifte. God procesledelse kræver evner til at styre, rumme og stimulere menneskelig og faglig mangfoldighed i retning af fælles udvikling og mål.

Kursusoversigt

Dato

Dag

Tid

Indhold

Sted

27. februar

1

10:00 - 19:30

-

København

28. februar

2

09:00 - 16:00

-

København

20. marts

3

09:00 - 16:00

-

København

8. april

4

10:00 - 17:00

-

København

22. april

5

12:00 - 16:00

-

Online

1. maj

6

09:00 - 15:00

-

København

16. maj

7

09:00 - 16:00

Eksamen

København

17. maj

8

09:00 - 15:00

Eksamen

København

Ansøg nu
Som PLU studerende får du:
  • Adgang til vidensportal, værktøjer, faglitteratur, artikler og cases
  • Løbende supervision og et stærkt netværk
  • Big Five Personlighedstest med individuel tilbagemelding

Undervisere

Andreas Bering, Direktør og GDPR ansvarlig

Andreas Bering

Cand. Comm., Roskilde Universitet

Master of Business Coaching (EQA), CCC

Certificeret i personlighedstesten Big FIVE

ab@copenhagencoaching.dk

Line Arnmark, Associeret partner

Line Arnmark

Cand. Scient. pol

Master i Business Coaching

Diplom i Ledelse

la@copenhagencoaching.dk

Skal vi tales ved?

Indtast navn og telefonnummer og en af vores undervisere ringer dig op inden for 24 timer.

Blegdamsvej 104D, 3. sal, 2100 København Ø

27.500,- (Ekskl. moms) inkl. Forplejning, litteratur, BIG FIVE test og to individuelle coachinger med en certificeret coach fra Copenhagen Coaching Center

Gennemført uddannelse på minimum erhvervsakademiniveau (kort videregående uddannelse) eller bevis for tilsvarende realkompetencer udstedt af en professionshøjskole eller et erhvervsakademi. Hertil kommer to års relevant erhvervserfaring.

Ansøg

Skulle du have spørgsmål til din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte os på info@copenhagencoaching.dk eller kontakte os direkte på tlf.: +45 40 14 92 92

Vi glæder os til at høre fra dig, tak for din interesse!

Hvem skal betale?

Vælg op til 10 filer

Hvor har du hørt om os?:

Husk at udfylde alle felter

Tak for din tilmelding/ansøgning til Proceslederuddannelsen

En bekræftelse er sendt til din mail

OBS: Vi oplever tit at automatiserede mails bliver markeret som spam, så vi opfordrer til at tjekke spam-indbakken og evt. markere info@copenhagencoaching.dk som sikker afsender i Outlook eller andre mail programmer.

Når du tilmelder dig en af vores uddannelser via formularen nedenfor, ender din tilmelding i en sikret emailboks, som kun én medarbejder i CCC har adgang til. Derefter gemmes din data i vores kundedatabase, som også er en sikker database efter de nye GDPR regler.

Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at tage kontakt til dig vedrørende din tilmelding, og dine faktureringsdata til at sende dig en faktura. Ved at tilmelde dig en uddannelse siger du ikke automatisk ja til at modtage nyhedsmails eller andet materiale fra os. Dette skal klikkes af manuelt.

Har du spørgsmål til uddannelsen? Kontakt Andreas Bering nedenfor. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål

Få mere inspiration fra CCC

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og meget mere.

Tilmeld nyhedsbrev

Interesseret i vores andre uddannelser?

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.