Copenhagen Coaching Center

Proceslederuddannelsen

Uddannelser / Proceslederuddannelsen

Næste startdato

21. februar 2024

Tidspunkter

9.30 – 16.00

Pris

190.000,- ex moms

Tilmelding

1. februar 2024

Varighed

10 dage

Brochure

Download >
Send i en email >

Med tryk på Business-delen af coaching, er uddannelsen målrettet erhvervslivet

Uddannelsens formål

Proceslederuddannelsen klæder dig på til de udfordringer, mange ledere står over for: konstant forandring samt mentalt og økonomisk pres. Du vil kunne samle organisationen, når der er behov for det, og lære at inspirere til den gode idé eller den ekstra indsats.

Uddannelsens opbygning

Proceslederuddannelsen er et særligt tilrettelagt og intensivt forløb, der består af to valgfag fra Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse (i alt 10 ECTS). Det løber over knap halvanden måned. Forløbet består af en blanding af fysisk undervisning, online webinarer og individuel coaching. Alle deltagerne tilbydes en BIG FIVE personlighedstest.

Som PLU-studerende får du:

  1. Adgang til vidensportal, værktøjer, faglitteratur, artikler og cases
  2. Løbende supervision og et stærkt netværk
  3. Big Five-personlighedstest med individuel tilbagemelding
  4. Praktisk erfaring gennem casearbejde og gruppediskussioner
  5. Mulighed for at anvende teorier og modeller i egne ledelsessituationer
  6. Certificering, der anerkender dine nye kompetencer og viden

Kursusoversigt

DatoDagTidIndholdSted
8. april110.00 - 16:00København
9. april210.00 - 16:00København
22. april312:00 - 16:00Online
1. maj409:00 - 12:00Online
16. maj510.00 - 16:00København
17. maj610.00 - 16:00København
12. juni709:00 - 16:00EksamenOnline

DatoDagTidIndholdSted

Mød underviserne

Vi tror på. at forandringsledelse starter med det enkelte menneske. Med mange forskellige baggrunde og profiler kan vores coaches og konsulenter altid matche netop jeres organisations behov.

Andreas Bering

CEO

Tobias Dam Hede

Seniorkonsulent

Anna Liv Sjøberg

Seniorkonsulent

Suzette Grosen

COO

Praktisk information

Blegdamsvej 104D, 3. sal, 2100 København Ø

27.500,- (Ekskl. moms) inkl. Forplejning, litteratur, BIG FIVE test og to individuelle coachinger med en certificeret coach fra Copenhagen Coaching Center

Gennemført uddannelse på minimum erhvervsakademiniveau (kort videregående uddannelse) eller bevis for tilsvarende realkompetencer udstedt af en professionshøjskole eller et erhvervsakademi. Hertil kommer to års relevant erhvervserfaring.

Tilmelding til proceslederuddannelsen

Når du tilmelder dig en af vores uddannelser via formularen nedenfor, ender din tilmelding i en sikret emailboks, som kun én medarbejder i CCC har adgang til. Derefter gemmes din data i vores kundedatabase, som også er en sikker database efter de nye GDPR regler.

Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at tage kontakt til dig vedrørende din tilmelding, og dine faktureringsdata til at sende dig en faktura. Ved at tilmelde dig en uddannelse siger du ikke automatisk ja til at modtage nyhedsmails eller andet materiale fra os. Dette skal klikkes af manuelt.

Har du spørgsmål omkring Proceslederuddannelsen?

Vores konsulenter står klar til at svare.

Se vores andre uddannelser

Vores mini-Master of Business Coaching dækker de første to semestre af det fulde Master-program. Denne uddannelse giver dig essentielle færdigheder og indsigter, som du kan anvende direkte i dit daglige arbejde. Når du er færdig med en mini-MBC mestrer du avancerede samtaleteknikker. Uddannelsen består af de to første semestre af MBC.

Lær at styre projekter og teams gennem komplekse forandringer med vores proceslederuddannelse. Proceslederuddannelsen er et særligt tilrettelagt og intensivt forløb, der består af to valgfag fra Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse.

Med en online certificering i Big Five-personlighedstesten får du bedre forståelse af personlighedstræk og deres indvirkning på arbejdspladsen. Certificeringen er ideel for HR-professionelle og ledere.