Copenhagen Coaching Center

Mini-MBC

Uddannelser / Mini-MBC

Næste startdato

21. februar 2024

Tidspunkter

9.30 – 16.00

Pris

95.000,- ex moms

Tilmelding

1. februar 2024

Varighed

10 dage

Med tryk på Business-delen af coaching, er uddannelsen målrettet erhvervslivet

Hvad er en Mini-MBC?

Mini-MBC er en kondenseret version af vores fulde Master of Business Coaching-uddannelse. Den giver ledere et intensivt indblik i avancerede coaching- og ledelsesteorier over to semestre. Fokus er på praktisk anvendelse i daglig ledelse.

Fordelene ved en Mini-MBC

Mini-MBC giver dig de essentielle værktøjer og teorier fra MBC-programmet. Formålet er at forbedre din evne til at lytte, kommunikere og skabe positiv forandring på din arbejdsplads gennem dialog. Du får samtidig en certificering i personlighedstesten Big Five.

Semestre

1. semester
Første semester introducerer de tre psykologiske tilgange: det rationelle, det emotionelle og det relationelle. Vi dykker ned i din egen selvforståelse og basale ledelsesværktøjer og samtaleteknikker.

2. semester
Andet semester bygger på de indledende teorier og introducerer praktisk anvendelse af dem ud fra reelle problemstillinger. Her træner og finpudser vi også dine dialogiske færdigheder.

Kursusoversigt

DatoDagTidIndholdSted

DatoDagTidIndholdSted

Mød underviserne

Vi tror på. at forandringsledelse starter med det enkelte menneske. Med mange forskellige baggrunde og profiler kan vores coaches og konsulenter altid matche netop jeres organisations behov.

Andreas Bering

CEO

Tobias Dam Hede

Seniorkonsulent

Anna Liv Sjøberg

Seniorkonsulent

Morten Ziebell

Morten Ziebell

Ekstern underviser

Tilmelding til Mini-MBC

Når du tilmelder dig en af vores uddannelser via formularen nedenfor, ender din tilmelding i en sikret emailboks, som kun én medarbejder i CCC har adgang til. Derefter gemmes din data i vores kundedatabase, som også er en sikker database efter de nye GDPR regler.

Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at tage kontakt til dig vedrørende din tilmelding, og dine faktureringsdata til at sende dig en faktura. Ved at tilmelde dig en uddannelse siger du ikke automatisk ja til at modtage nyhedsmails eller andet materiale fra os. Dette skal klikkes af manuelt.

Har du spørgsmål omkring Mini-MBC?

Vores konsulenter står klar til at svare.

Se vores andre uddannelser

Vores mini-Master of Business Coaching dækker de første to semestre af det fulde Master-program. Denne uddannelse giver dig essentielle færdigheder og indsigter, som du kan anvende direkte i dit daglige arbejde. Når du er færdig med en mini-MBC mestrer du avancerede samtaleteknikker. Uddannelsen består af de to første semestre af MBC.

Lær at styre projekter og teams gennem komplekse forandringer med vores proceslederuddannelse. Proceslederuddannelsen er et særligt tilrettelagt og intensivt forløb, der består af to valgfag fra Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse.

Med en online certificering i Big Five-personlighedstesten får du bedre forståelse af personlighedstræk og deres indvirkning på arbejdspladsen. Certificeringen er ideel for HR-professionelle og ledere.

Vi arbejder i øjeblikket på, at implementere en ny hjemmeside.

Hvis du oplever, at der er noget som du ikke kan finde, så kontakt os her.

På forhånd tak for tålmodigheden.
Mvh CCC Teamet