Five developers at work.

Online certificering i personlighedstesten BIG FIVE


Kontakt underviseren

BIG FIVE personlighedstest

BIG FIVE er en personlighedstest som bruges til rekruttering, ledelses- og medarbejderudvikling, konflikthåndtering, organisationsudvikling mv. Det er en test som måler fem basale personlighedstræk:

  • Behov for stabilitet (N) Neuroticism
  • Udadvendthed (E) Extraversion
  • Åbenhed (O) Opennes
  • Imødekommenhed (A) Agreeableness
  • Samvittighedsfuldhed (C) Conscientiousnes

Certificering i BIG FIVE er et redskab du kan bruge i dit arbejdsliv. Testen vil i dit professionelle virke kunne bruges i forbindelse med fx rekruttering og onboarding, talentudvikling, teamsammensætning- og udvikling, medarbejdersudvikling samt optimering af opgaveløsning og samarbejdesprocesser i organisationen. Derudover vil certificeringen give dig et indblik i dine egne personlighedstræk, fordi du selv vil blive testet i forbindelse med certificeringen. Testen giver et overblik over, hvor en person befinder sig i forhold til et empirisk gennemsnit af personligheder, ledsaget af en kort beskrivelse. Teorien om The Big Five er det stærkest teoretisk og empirisk underbyggede bud på en klassificering af menneskers personlighedstræk.

En Big Five personlighedsprofil kan sige noget om vores umiddelbare tilbøjeligheder, herunder, hvilke situationer og aktiviteter, der giver os energi, og hvilke der kræver en ekstra indsats og opmærksomhed.

Kendskabet til egen og andres personlighed giver en dybere forståelse for, hvorfor vi handler og prioriterer som vi gør, og hvad der skal til, hvis vi skal gøre noget andet, fx skifte spor, lære nyt eller blive endnu bedre til at håndtere udvalgte opgaver.

Ved hjælp af BIG FIVE testen kan organisationen, ledere og medarbejdere hurtigt få indsigt i grundlaget for udvikling, samarbejde og fremtidigt potentiale med henblik på en mere hensigtsmæssig mål- og rammesætning for den enkelte, for teamet og for medarbejdergruppen

Du vil blive introduceret, undervist og certificeret i BIG FIVE’s teoretiske grundlag, dens anvendelsesmuligheder samt hvordan du konkret bruger den i praksis. Kurset vil blandt andet give et indblik I BIG FIVE's ophav, og hvordan BIG FIVE teoretisk og empirisk er den bedst underbyggede personlighedstest på markedet.

Kursusoversigt

Dato

Dag

Tid

Indhold

Sted

23. januar

1

13:00 - 15:00

Tjek ind

Online

29. januar

2

10:00 - 12:00

Teorien

Online

7. februar

3

09:00 - 11:00

Praktikken

Online

19. februar

4

10:00 - 14:00

Workshop

Online

28. februar

5

09:00 - 14:00

Wrap up + Eksamen

Online

Dato

Dag

Tid

Indhold

Sted

1. oktober

1

10:00 - 12:00

Tjek ind

Online

8. oktober

2

13:00 - 15:00

Teorien

Online

25. oktober

3

10:00 - 12:00

Praktikken

Online

31. oktober

4

10:00 - 14:00

Workshop

Online

15. november

5

10:00 - 14:00

Wrap up + Eksamen

Online

Ansøg nu

Kursets opbygning

Certificeringskurset er delt op i tre moduler og én eksamen.
Der er et introduktionsmodul, tre fagmoduler og et eksamensmodul. Introduktionsmodulet består af et webinar, hvor deltagerne møder underviser og hinanden online og blive informeret om kursets opbygning og forløb. Derefter følger der et fagmodul om BIG FIVE’s teoretiske fundament, som vil give en indsigt i historien og videnskabsteorien, som BIG FIVE bygger på.

Herefter et modul om hvordan testen konkret udføres, herunder testens formalia, hvordan man tolker testresultatet og hvordan man i tilbagemeldingssamtalen fører en etisk og konstruktiv dialog med testpersonen. Det sidste modul handler om brug af erhvervsrettet testning i arbejdslivet. Det giver en generel viden om psykometriske test, de givne retningslinjer for personlighedstestning, og hvordan man etisk anvender test i erhvervssammenhæng.

Den afsluttende eksamen er en praktisk, mundtlig eksamen i mindre grupper med individuel feedback.

På CCCs online kursus i Big Five test certificering får du:

  • Certificering i erhvervsrettet testning
  • Kompetencer i at skabe en givende og etisk dialog omkring testresultater
  • Test certificering udbydes i samarbejde med HUCAMA

Undervisere

Andreas Bering, Direktør og GDPR ansvarlig

Andreas Bering

Cand. Comm., Roskilde Universitet

Master of Business Coaching (EQA), CCC

Certificeret i personlighedstesten Big FIVE

ab@copenhagencoaching.dk

Skal vi tales ved?

Indtast navn og telefonnummer og en af vores undervisere ringer dig op inden for 24 timer.

Al undervisning foregår online på Zoom. 5 online sessioner á 2-5 timers varighed.

Er du ikke bekendt med Zoom?
Du kan oprette en bruger og downloade appen her.
Der vil altid være et link til undervisningens session på studieportalen.

22.500,- EKSKL. MOMS

Der er ingen adgangskrav for Certificering i Big Five

Ansøg

Skulle du have spørgsmål til din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte os på info@copenhagencoaching.dk eller kontakte os direkte på tlf.: +45 40 14 92 92

Vi glæder os til at høre fra dig, tak for din interesse!

Hvem skal betale?

Vælg op til 10 filer

Hvor har du hørt om os?:

Husk at udfylde alle felter

Tak for din tilmelding/ansøgning til Online certificering i personlighedstesten BIG FIVE

En bekræftelse er sendt til din mail

OBS: Vi oplever tit at automatiserede mails bliver markeret som spam, så vi opfordrer til at tjekke spam-indbakken og evt. markere info@copenhagencoaching.dk som sikker afsender i Outlook eller andre mail programmer.

Når du tilmelder dig en af vores uddannelser via formularen nedenfor, ender din tilmelding i en sikret emailboks, som kun én medarbejder i CCC har adgang til. Derefter gemmes din data i vores kundedatabase, som også er en sikker database efter de nye GDPR regler.

Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at tage kontakt til dig vedrørende din tilmelding, og dine faktureringsdata til at sende dig en faktura. Ved at tilmelde dig en uddannelse siger du ikke automatisk ja til at modtage nyhedsmails eller andet materiale fra os. Dette skal klikkes af manuelt.

Har du spørgsmål til uddannelsen? Kontakt Andreas Bering nedenfor. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål

Få mere inspiration fra CCC

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og meget mere.

Tilmeld nyhedsbrev

Interesseret i vores andre uddannelser?

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.