Copenhagen Coaching Center

Konsulentydelser

Vi tilbyder konsulentydelser for virksomheder i forandring eller dem, der ønsker kompetent at navigere fremtidige udfordringer.

Rekruttering og fastholdelse

Her fokuserer vi på at identificere og tiltrække de rette personer, der matcher din organisations kultur og mål. Vi tilbyder strategier og redskaber til ikke kun at rekruttere, men også at fastholde højt kvalificerede medarbejdere, der bidrager positivt til jeres organisation.

Teamudvikling og supervision

Vi arbejder med at styrke samarbejdet, kommunikationen og den generelle præstation inden for dine teams. Vi skaber plads til refleksion, læring og udvikling, der styrker teamets dynamik og øger trivslen.

Forandrings- og udviklingsprocesser

Vi hjælper din organisation gennem forandringer og vækst med tilpassede planer. Ved at tage højde for både mennesker og strategi sikrer vi, at forandringen skaber vedvarende værdig og fører til ønskede resultater.

Trivsel og psykologisk tryghed

Vores tilgang til trivsel og psykologisk tryghed er at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejdere føler sig værdsatte, sikre og motiverede. Gennem indsigt og konkrete værktøjer hjælper vi din organisation med at udvikle en kultur, der sikrer mental sundhed og går hånd i hånd med en øget effektivitet.

Mød vores konsulenter

Vi tror på. at forandringsledelse starter med det enkelte menneske. Med mange forskellige baggrunde og profiler kan vores coaches og konsulenter altid matche netop jeres organisations behov.

Andreas Bering

CEO

Tobias Dam Hede

Seniorkonsulent

Anna Liv Sjøberg

Seniorkonsulent

Morten Ziebell

Morten Ziebell

Ekstern underviser

"Vi har samarbejdet med CCC i mere end 10 år og oplevet CCC som en meget kompetent og professionel samarbejdspartner."

Bo Baltzersen, Formand Gentofte Børnevenner

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om Copenhagen Coaching Center, som uddannelsessted, vores konsulent- eller coaching-ydelser eller noget helt andet? Vi er altid klar til at tale med dig og ser frem til at høre fra dig.

Se også vores uddannelser

Vores Master of Business Coaching er skræddersyet til dig, der ønsker at udvide dine kompetencer og forståelse for dialogens betydning i lederskab. I løbet af fire semestre dykker vi ned i avancerede samtaleteknikker og praktiske ledelsesstrategier, klæder dig på til at navigere i komplekse organisatoriske landskaber og fremmer din evne til at drive positiv forandring. Uddannelsen består af fire semestre.

Vores mini-Master of Business Coaching dækker de første to semestre af det fulde Master-program. Denne uddannelse giver dig essentielle færdigheder og indsigter, som du kan anvende direkte i dit daglige arbejde. Når du er færdig med en mini-MBC mestrer du avancerede samtaleteknikker. Uddannelsen består af de to første semestre af MBC.

Med en online certificering i Big Five-personlighedstesten får du bedre forståelse af personlighedstræk og deres indvirkning på arbejdspladsen. Certificeringen er ideel for HR-professionelle og ledere.

Vi arbejder i øjeblikket på, at implementere en ny hjemmeside.

Hvis du oplever, at der er noget som du ikke kan finde, så kontakt os her.

På forhånd tak for tålmodigheden.
Mvh CCC Teamet