Copenhagen Coaching Center

Coaching

Opnå personlig og professionel udvikling med skræddersyede coachingforløb.

Executive Coaching

Et vellykket coachingforløb starter med tillid. Derfor vil hver session altid være tilpasset dig og dine unikke behov. Vores coaches har som minimum en Master i Business Coaching og er trænet i professionel, tillidsvækkende dialog, så de kan guide dig gennem dine udfordringer med forståelse og indsigt.

Pris: 3.500 kr. ekskl. moms per session (rabat ved køb af 10 klip)

Personlig Coaching

Personlig coaching er en en-til-en proces, der er designet til at understøtte dig i at opnå dine personlige og professionelle mål. Gennem dybdegående samtaler og målrettet sparring hjælper vi dig med at navigere i udfordringer, frigøre dit fulde potentiale og realisere dine ambitioner.

Pris: 2.200 kr. ekskl. moms per session (rabat ved køb af 10 klip)

Teamcoaching

Teamcoaching er rettet mod ledelsesteams, som ønsker at forbedre deres samarbejds- og kommunikationsevner. Ved at arbejde med hele teamet styrker vi de fælles relationer, får afklaret den enkeltes rolle og fremmer en kultur med gensidig støtte.

Teamsamtaler / 3000,- kr. pr. time ekskl. moms (kontakt os for tilbud på længere forløb)

Mød vores coaches

Vi tror på. at forandringsledelse starter med det enkelte menneske. Med mange forskellige baggrunde og profiler kan vores coaches og konsulenter altid matche netop jeres organisations behov.

Andreas Bering

CEO

Tobias Dam Hede

Seniorkonsulent

Anna Liv Sjøberg

Seniorkonsulent

Morten Ziebell

Morten Ziebell

Ekstern underviser

"Når man arbejder med ledelse i en travl og til tider hektisk hverdag , har CCC været et åndehul , hvor jeg har kunne tanke op , blive inspireret og vende ledelses dilemmaer. Jeg er blevet mere bevidst om mit eget ledelses ståsted og fået mit ledelseskompas indstillet, hvilket har været en stor hjælp til at komme tilbage på sporet, når man er kommet lidt ud af kurs."

Helene Westring Hvidman, Cheflæge Hvidovre Hospital

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om Copenhagen Coaching Center, som uddannelsessted, vores konsulent- eller coaching-ydelser eller noget helt andet? Vi er altid klar til at tale med dig og ser frem til at høre fra dig.

Se også vores uddannelser

Vores Master of Business Coaching er skræddersyet til dig, der ønsker at udvide dine kompetencer og forståelse for dialogens betydning i lederskab. I løbet af fire semestre dykker vi ned i avancerede samtaleteknikker og praktiske ledelsesstrategier, klæder dig på til at navigere i komplekse organisatoriske landskaber og fremmer din evne til at drive positiv forandring. Uddannelsen består af fire semestre.

Vores mini-Master of Business Coaching dækker de første to semestre af det fulde Master-program. Denne uddannelse giver dig essentielle færdigheder og indsigter, som du kan anvende direkte i dit daglige arbejde. Når du er færdig med en mini-MBC mestrer du avancerede samtaleteknikker. Uddannelsen består af de to første semestre af MBC.

Med en online certificering i Big Five-personlighedstesten får du bedre forståelse af personlighedstræk og deres indvirkning på arbejdspladsen. Certificeringen er ideel for HR-professionelle og ledere.

Vi arbejder i øjeblikket på, at implementere en ny hjemmeside.

Hvis du oplever, at der er noget som du ikke kan finde, så kontakt os her.

På forhånd tak for tålmodigheden.
Mvh CCC Teamet