Om os


Vores team består af eksperter sammensat af profiler med omfattende ledelseserfaring, coachingerfaringer i praksis, og mange forskellige akademiske baggrunde. Copenhagen Coaching Center blev dannet i 2004 og er et partnerejet selskab, der udbyder en række uddannelser indenfor coaching og ledelse samt yder ledelsessparring, coaching og udfører konsulentopgaver, herunder skræddersyede udviklingsforløb for virksomheder og teams.

Hvem arbejder vi med?

Dong Energy Logo
Nordea Logo
TDC Logo
LIF Logo
Metropol Logo
Horten Logo
Region Hovedstaden Logo
Danfoss Logo
Finansministeriet Logo

Metodik

CCC har siden virksomhedens start i 2004 arbejdet for at skabe de bedste uddannelser for ledere og konsulenter. Vores undervisning er praktisk orienteret og enkel at omsætte og anvende i dagligdagen. Produkter og metoder er forskningsbaserede og vokser ud af en kombination af velkendte og underbyggede teorier. Da vi er uddannelsesinstitution for nye såvel som garvede ledere og konsulenter, er vi altid opdateret på vores specialer.

Vores undervisningsmetodik tager praktisk udgangspunkt i vores egen model, Syntesemodellen, som er en pædagogisk og didaktisk model, baseret på tre grundperspektiver eller vidensparadigmer: det kognitive, det psykodynamiske og det systemisk-narrative. Syntesemodellen er ikke en statisk model, men under konstant udvikling i takt med nye trends, som kan behandles og forstås ud fra modellen og omvendt.

Med vores brede teoretiske grundlag, forsøger vi at møde den enkelte i sin egen, individuelle lærerproces for herigennem at skabe høj faglig og personlig læring – individuelt, men også kollektivt. Vores opgave er derfor at støtte det udforskende projekt som læring kan være!

Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet. Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister. Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

EMCC akkreditering

Det højeste niveau for en Business Coach uddannelse

CCCs mål er at tilbyde den bedste uddannelse indenfor coaching. Med EMCC’s højeste akkreditering, Master Practitioner, har du en garanti for, at det er det du får!

Hos CCC har vi siden starten af 2004 stræbt efter at sætte nye standarder inden for coaching-feltet. Denne drivkraft har ledt til samarbejde med førende professorer, virksomhedsledere og coaching praktikere, blandt andet i udviklingen af vores masteruddannelse i Business coaching. Det målrettede arbejde resulterede i 2012 i EMCC’s højeste akkreditering. Vi er meget stolte af at være den eneste danske uddannelsesvirksomhed, der har opnået denne internationale godkendelse af en uddannelse, der udbydes eksternt.

EMCC AKKREDITERINGEN ER ET KVALITETSTEMPEL. Både i forhold til uddannelsens faglige og etiske standard, men også en garanti for, at at deltagerne får en uddannelse, som er internationalt anerkendt, og som de derfor også kan bruge i udlandet og i internationalt orienterede virksomheder.

EMCC (European Mentoring and Coaching Council) blev grundlagt i 1992 og er en uafhængig, upartisk og non-profit organisation. Copenhagen Coaching Center har valgt at blive akkrediteret ved denne organisation, fordi den med sit brede grundlag arbejder for at styrke kvaliteten af coaching og mentoring uddannelser i Europa og udgør derfor den tungeste og mest veldokumenterede akkreditering af dem, der findes.

EMCC’s akkreditering bygger på den såkaldte Bologna-erklæring, hvor alle EU-landenes undervisningsministre har vedtaget en lang række kvalitetskriterier, der gælder for de formelle videregående uddannelser.

EMCCs hjemmeside

Brænder du inde med et spørgsmål?

Besøg vores adresse på Østerbro. Vi er altid klar til at svare på henvendelser, så ring, skriv gerne og aftal et møde med os eller kom forbi!

+45 39 20 10 20

info@copenhagencoaching.dk

Blegdamsvej 104 A, 2. Sal 2100 Kbh Ø

CVR: 28132891

Kontakt os ⟶