Community


Et fællesskab for vedvarende læring og udvikling af dit lederskab

Tilmeld Hør mere

ØNSKER DU ET FÆLLESSKAB FOR VEDVARENDE LÆRING OG UDVIKLING AF DIT LEDERSKAB?

Formålet med CCC Community er, at er at løfte den dialogiske ledelseskvalitet – og kapacitet i Danmark. Vi udvikler og uddanner ledere via rådgivning, coaching, sparring, netværk, kurser og testværktøjer. Sammen skaber vi rammerne for, hvordan du som leder skaber værdi for dig selv, din organisation og for samfundet.

Rigtig mange af vores tidligere og nuværende studerende, samt kunder efterspørger flere tilbud om netværk, efteruddannelse, faglig inspiration og supervision.

Derfor har vi slået dørene op for CCC Community, et fysisk og virtuelt fælleskab. Det er vores ønske at skabe et netværk, der kan styrke vitaliteten i dit lederskab og stimulere til faglige udvikling og nysgerrighed på egen og andres ledelsesmæssige praksis.

Fordele

Som medlem får du gratis adgang til en lang række gå-hjem møder og arrangementer hos os, samt adgang til:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser

Årligt kontingent: Kr. 2500,- ekskl. moms

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.


Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på at høre mere? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

Kommende arrangementer


...

01. September 2022

17.00-19.00

Foredrag med Jesper Nøddesbo

På det kommende community arrangement vil Jesper fortælle om sit livsdefinerende møde med den filosofisk og psykologiske coaching på Copenhagen Coaching Center, og hvordan det hjalp ham på den indre rejse fra et liv i overhalingsbanen som topidrætsmand og højtprofileret spiller i et eliteidrætsmiljø i Barcelona, til et ”langsommere” arbejdsliv med fokus på at bruge sin sårbarhed og tvivl til at bedrive ”hjælpekunst” gennem eftertænksomhed og rolig refleksion.

...

01. November 2022

17.00-19.00

Foredrag med Tor Nørretranders

Kom til foredrag med Tor Nørretranders