Community


Et fællesskab for vedvarende læring og udvikling af dit lederskab

Tilmeld Hør mere

ØNSKER DU ET FÆLLESSKAB FOR VEDVARENDE LÆRING OG UDVIKLING AF DIT LEDERSKAB?

Formålet med CCC Community er, at er at løfte den dialogiske ledelseskvalitet – og kapacitet i Danmark. Vi udvikler og uddanner ledere via rådgivning, coaching, sparring, netværk, kurser og testværktøjer. Sammen skaber vi rammerne for, hvordan du som leder skaber værdi for dig selv, din organisation og for samfundet.

Rigtig mange af vores tidligere og nuværende studerende, samt kunder efterspørger flere tilbud om netværk, efteruddannelse, faglig inspiration og supervision.

Derfor har vi slået dørene op for CCC Community, et fysisk og virtuelt fælleskab. Det er vores ønske at skabe et netværk, der kan styrke vitaliteten i dit lederskab og stimulere til faglige udvikling og nysgerrighed på egen og andres ledelsesmæssige praksis.

Fordele

Som medlem får du gratis adgang til en lang række gå-hjem møder og arrangementer hos os, samt adgang til:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser

Årligt kontingent: Kr. 2500,- ekskl. moms

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.


Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på at høre mere? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

Kommende arrangementer


...

23. November 2022

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Master of business coaching

Ønsker du at blive dygtig til at føre produktive og virkningsfulde dialoger – og stå stærkere i den personlige kontakt, så kom til informationsmøde om vores lederuddannelse Master of Business Coaching. En uddannelse der stimulerer din dialogiske kapacitet og lærer dig at blive endnu bedre til at holde på og om dig selv og andre i en hyperkompleks verden.

...

24. November 2022

17.00-19.00

Foredrag med Tor Nørretranders: Ud af ekkokammeret

OBS: Foredraget er rykket til den 24. novemberTor Nørretranders inspirerer og udfordrer vores menneskesyn med sin samtænkning af biologiske erkendelser og det senmoderne menneskesyn. I stedet for at fjerne udfordringer på vores vej, skal vi måske ud af empatiens ekkokammer og i stedet øve os på medfølelse? Og måske kan vi lære af biologien og fysiologien, hvor forandring og variation skaber sunde sjæle i sunde legemer i et sundt samfund?
Foto: Andreas Bergmann.

...

05. December 2022

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse

Vi afholder informationsmøde om vores Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse. Her er det muligt at blive klogere på, hvad uddannelsens formål er, samt hvem den henvender sig til. På mødet vil vi også beskrive uddannelsens opbygning og indhold.