Billede af Andreas Bering,

Andreas Bering

Direktør og GDPR ansvarlig

40 14 92 92

ab@copenhagencoaching.dk

Andreas mestrer om nogen at perspektivere teorien, så den bliver levende og omsættelig i praksis. Dette, kombineret med Andreas’ evne til at fange og indkredse det væsentlige, gør, at man altid føler sig inspireret af ham.

Humor og kreativitet er bærende elementer i Andreas’ arbejde. Andreas forstår at skabe en kombination af lethed og dybde, hvilket betyder, at samarbejde og samtaler med Andreas altid bliver en sjov oplevelse, som samtidig giver mulighed for refleksion og nytænkning.

Hvad enten det drejer sig om coaching, rådgivning rekruttering eller andre konsulentopgaver, kan man altid regne med, at Andreas vil møde én med ordentlighed, præcision og stor kompetence.

Andreas er udannet Cand. Comm. fra Roskilde Universitet. Han er meget alsidig og har en bred erfaring, blandt andet fra sit tidligere job som uddannelseschef i FDB. I 2004 var Andreas med til at starte Copenhagen Coaching Center, hvor han siden har været direktør og partner.

Andreas er sikkerhedsgodkendt til klassifikationsniveauet HEMMELIGT af Rigspolitiet.

Uddannelse

Cand. Comm. fra Roskilde Universitet

Master i Business Coaching

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.