Copenhagen Coaching Center

Den offentlige lederuddannelse

Uddannelser / Den offentlige lederuddannelse

Næste startdato

21. februar 2024

Tidspunkter

9.30 – 16.00

Pris

9.500,- ex moms

Tilmelding

1. februar 2024

Varighed

10 dage

Med tryk på Business-delen af coaching, er uddannelsen målrettet erhvervslivet

Uddannelsens formål

Er du leder, eller drømmer du om at blive det? Trænger du til at få styrket dine lederkompetencer, og samtidig få brugbare værktøjer til medarbejdersamtaler og til håndtering af konfliktsituationer? Så tag moduler i Den offentlige Lederuddannelse (DOL) hos os. 

Uddannelsens opbygning

Undervisning på Den Offentlige Lederuddannelse bygget op om forskellige læringsaktiviteter, der har til formål at udvikle din måde at tænke, være og lære på. Læringen bygger på dine erfaringer og oplevelser fra din organisation. Modulerne kan enten tages på åbne hold eller som skræddersyet forløb.

Hos os kan du tage følgende DOL-moduler:

  • Det Personlige Lederskab og Forandring (standardmodul, 10 ECTS)
  • Ledelse af Medarbejdere og Faglig Udvikling (standardmodul, 10 ECTS)
  • Proceslederuddannelsen (valgmodul, 10 ECTS)
  • Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer (valgmodul, 5 ECTS)
  • Ledelse og Coaching (valgmodul, 5 ECTS)
  • Projektledelse (valgmodul, 5 ECTS)
  • Ledelse og Filosofi (valgmodul, 5 ECTS)
  • Specialemodul (15 ECTS)

Kursusoversigt

DatoDagTidIndholdSted
30. januar115:30 - 18:30Introduktion til coachingOnline
8. februar215:30 - 18:30Den psykodynamiske tilgangOnline
14. februar315:30 - 18:30Den systemisk-narrative tilgangeOnline
26. februar415:30 - 18:30Syntese og vejledningOnline

DatoDagTidIndholdSted
27. februar110:00 - 19:30København
28. februar209:00 - 16:00København
20. marts309:00 - 16:00København
8. april410:00 - 17:00København
22. april512:00 - 16:00Online
1. maj609:00 - 15:00København
16. maj709:00 - 16:00EksamenKøbenhavn
17. maj809:00 - 15:00EksamenKøbenhavn

Mød underviserne

Vi tror på. at forandringsledelse starter med det enkelte menneske. Med mange forskellige baggrunde og profiler kan vores coaches og konsulenter altid matche netop jeres organisations behov.

Andreas Bering

CEO

Tobias Dam Hede

Seniorkonsulent

Anna Liv Sjøberg

Seniorkonsulent

Morten Ziebell

Morten Ziebell

Ekstern underviser

Praktisk information

Undervisningen foregår på Blegdamsvej 104D, 2. sal, 2100 København Ø.

Prisen for Ledelse og Filosofi er 8.600,- (Ekskl. moms)

Proceslederuddannelsen: 27.500,- (Ekskl. moms) inkl. Forplejning, litteratur, BIG FIVE test og to individuelle coachinger med en certificeret coach fra Copenhagen Coaching Center

Det Personlige Lederskab og Forandring: 27.500,- (Ekskl. moms) inkl. Forplejning, overnatning mellem 2. og 3. maj 2023 (Ikke obligatorisk), litteratur, BIG FIVE test og to individuelle coachinger med en certificeret coach fra Copenhagen Coaching Center.

Gennemført uddannelse på minimum erhvervsakademiniveau (kort videregående uddannelse) eller bevis for tilsvarende realkompetencer udstedt af en professionshøjskole eller et erhvervsakademi. Hertil kommer to års relevant erhvervserfaring.

Tilmelding til Den offentlige lederuddannelse

Når du tilmelder dig en af vores uddannelser via formularen nedenfor, ender din tilmelding i en sikret emailboks, som kun én medarbejder i CCC har adgang til. Derefter gemmes din data i vores kundedatabase, som også er en sikker database efter de nye GDPR regler.

Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at tage kontakt til dig vedrørende din tilmelding, og dine faktureringsdata til at sende dig en faktura. Ved at tilmelde dig en uddannelse siger du ikke automatisk ja til at modtage nyhedsmails eller andet materiale fra os. Dette skal klikkes af manuelt.

Proceslederuddannelsen

Proceslederuddannelsen er et målrettet forløb designet til ledere, der står overfor udfordringer som konstant forandring og økonomisk pres. Dette intensive kursus, som er en del af Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse (DOL), spænder over halvanden måned og inkluderer to valgfag: ‘Ledelse & Coaching’ samt ‘Ledelse af Forandrings- og Udviklingsprocesser’.

Forløbet består af 1 internat/seminar, 3 online webinar á 3 timer, 1 dags undervisning, 1 hel gruppedag og 2 individuelle coachingsessioner. Herudover er deltagelse i to dages fælles eksamen med fokus på praktiske coachingfærdigheder, procesdesign og facilitering obligatorisk. Endvidere tilbydes alle deltagerne en BIG FIVE personlighedstest.

img_93531_Noise

Har du spørgsmål omkring Den offentlige lederuddannelse?

Vores konsulenter står klar til at svare.

Se vores andre uddannelser

Vores mini-Master of Business Coaching dækker de første to semestre af det fulde Master-program. Denne uddannelse giver dig essentielle færdigheder og indsigter, som du kan anvende direkte i dit daglige arbejde. Når du er færdig med en mini-MBC mestrer du avancerede samtaleteknikker. Uddannelsen består af de to første semestre af MBC.

Lær at styre projekter og teams gennem komplekse forandringer med vores proceslederuddannelse. Proceslederuddannelsen er et særligt tilrettelagt og intensivt forløb, der består af to valgfag fra Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse.

Med en online certificering i Big Five-personlighedstesten får du bedre forståelse af personlighedstræk og deres indvirkning på arbejdspladsen. Certificeringen er ideel for HR-professionelle og ledere.