Billede af Tobias Dam Hede,

Tobias Dam Hede

Seniorkonsulent

30 77 32 57

tdh@copenhagencoaching.dk

Tobias er en af Danmarks førende undervisere og konsulenter indenfor coaching og lederudvikling. Igennem sine mere end 20 år som management konsulent, har han udviklet en god forståelse for, hvad der virker i praksis. Dette præger også Tobias’ måde at undervise på, hvor anvendeligheden og omsætteligheden er afgørende for Tobias. På MBC uddannelsen er han blandt andet ansvarlig for 4. semester.

Tobias var en af første, der var med til at udbrede kendskabet til Protreptikken.

Han har selv gennemført MBC uddannelsen i 2006-2008 og har også været med til at skrive grundbogen, Protreptikken. Derudover har han også skrevet en forskningsbaseret bog, Coaching: Samtalekunst og ledelsesdisciplin samt en række forskellige artikler om det personlige lederskab.

Tobias har en PhD-grad i ledelsesfilosofi fra 2010 og har mere end 20 års erfaring som management-konsulent i bl.a. Rambøll Management og Novozymes.

De seneste år har han desuden efteruddannet sig ved bl.a. Harvard Business School i fagene Strategy Execution og Sustainable Business Strategy.

Uddannelse

Cand.mag i retorik, Københavns Universitet PHD i ledelsesfilosofi fra CBS

Master of Business Coaching (EQA), CCC

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.