Billede af Morten Ziebell,

Morten Ziebell

Underviser

Morten er til dagligt leder for godt 6.000 medarbejdere som Vicedirektør på Sjællands Universitetshospital. En dagligdag og en kompleksitet, hvor ens ledelses færdigheder konstant bliver sat på prøve. Morten kan derfor om nogle tale med om kunsten at: lede gennem andre, lede forandringer, lede hvor frustrationer, emotioner og liv og død er på spil. Alt sammen vide og erfaringer Morten indrager når han blandet underviser i hvordan hjerne er opbygget og hvordan det påvirker vores daglig dag.

Morten en PhD.-grad i Parkinson og demens diagnostic. Med baggrund i lægegerningen, er Morten gradvist slået ind på ledelsesvejen, blandt andet understøttet af CCC’s MBC uddannelse. Han har tidligere været Cheflæge for Afdeling for Hjerne- og Nervekirurgi på Rigshospitalet og er i dag Lægefaglig Vicedirektør for Sjællands Universitetshospital.

Morten bringer stærke undervisnings- og proceskompetancer til CCC – med udgangspunkt i mangeårig praktisk ledelseserfaringen.

Uddannelse

Cand.med. KU

Ph.d. i Parkinson og demens diagnostik

Certificeret i personlighedstesten Big FIVE

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.