Billede af Lars Nyborg,

Lars Nyborg

Associeret partner

ln@copenhagencoaching.dk

Lars har om nogen viet sit liv til at rådgive om offentlig ledelse på velfærdsområdet. Lars’ virke spænder fra mentoring af skoleledere til rekruttering, procesledelse, teamudvikling og transitionsprocesser. Ledelse, leg og intens læring er tre ord, der beskriver Lars som mentor og rådgiver.

Man føler sig altid taget godt og professionelt af, når man er i selskab med Lars, hvor ordentlighed er i højsædet.

Der findes ikke mange områder, hjørner og niveauer i det at drive skole, som Lars ikke har kendskab til eller selv direkte har været involveret i. Lars har arbejdet 20 år som passioneret skoleleder i Fredensborg Kommune. Han har været medlem af hovedbestyrelsen i Skolelederforeningen, kursusleder på den fælleskommunale skolelederuddannelse i Grenå samt deltaget i arbejdsgrupper i Undervisningsministeriet og Kommunernes Landsforening.

Lars er en central underviser og koordinator på CCC’s uddannelser i procesledelse. Han er også vores mangeårige tovholder på ledelseskurset på Lesbos, som styrker lederen i at stå rodfæstet og smidigt med et nuanceret og veludviklet værdimæssigt ståsted.

Uddannelse

Folkeskolelærer

Master of Business Coaching (EQA), CCC

Certificeret i Big FIVE personlighedstest

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.