Billede af Caroline Olivia,

Caroline Olivia

IT supporter og webudvikler

cof@copenhagencoaching.dk

Caroline er webudvikler og IT supporter hos Copenhagen Coaching Center og sidder til hverdag med en bred vifte af virksomhedens IT. Caroline er ansvarlig for CCC’s website og studieportal og indgår derudover også i udviklingen og understøttelsen af virksomhedens IT infrastruktur og kommunikationsaktiviteter. Caroline bestræber sig altid på at give CCC’s kunder og kursister den bedste digitale og tekniske oplevelse, uanset hvor de møder CCC henne.

Caroline er oprindeligt uddannet webintegrator på Roskilde Tekniske Skole, og har inden ansættelsen hos CCC arbejdet i et IT konsulent firma.

Uddannelse

Webudvikler v/ Roskilde Tekniske Skole

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.