Ud af ekkokammeret

OBS: På grund af valgdagen er foredraget er rykket til den 24. november

“Sunde sjæle i sunde legemer i et sundt samfund – det handler om forandring og variation, ikke om gentagelse og ensartethed. Diversitet og evnen til at lære af udfordringer står centralt i den biologiske udvikling, sådan som f.eks. fysiologen Peter Sterling har udtrykt det med begrebet allostase. Alligevel går civilisationsprocessen og menneskesynet ud på det omtrent modsatte: at fjerne udfordringer, irritationer og anderledeshed fra vores liv. Alt bliver til vores verden, en uforanderlig spejling. Vi skal ud af empatiens ekkokammer og i stedet øve os på medfølelse.”

Således lægger Tor Nørretranders op til en foredragseftermiddag på Copenhagen Coaching Center.

Tor Nørretranders har skabt et imponerende faglitterært forfatterskab. På overraskende og original vis skærer han sig på tværs af videnskabelig viden og gør den vedkommende for vores levede liv.

Tor Nørretranders har blandt meget andet skrevet “Mærk verden”, “Det generøse menneske”, “Menneskeføde”, “Samfundsglæde” og “Vild verden”. Han er aktuel med bogen “Karma corona”, som med afsæt i pandemiernes tidsalder sætter fokus på naturens kår og bydende behov.

Vi er derfor både stolte og forventningsfulde, når vi byder velkommen til en inspirerende eftermiddag med Tor Nørretranders i CCC’s hyggelige lokaler. Alle er velkomne!

Foredraget varer cirka en time, hvorefter vi byder på drikkevarer og snacks samt muligheden for at tale med hinanden.

Foto: Andreas Bergmann

Dato

24. November 2022

Tid

17.00-19.00

Sted

Blegdamsvej 104D, 3. sal, 2100 København Ø

Pris

450,- (Ekskl. moms)

Gratis for CCC Community medlemmer

Tilmeld event

Bliv medlem af CCC Community og få adgang til vores events og mange flere fordele

Som medlem får du:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Bliv medlem af community
...

23. November 2022

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Master of business coaching

Ønsker du at blive dygtig til at føre produktive og virkningsfulde dialoger – og stå stærkere i den personlige kontakt, så kom til informationsmøde om vores lederuddannelse Master of Business Coaching. En uddannelse der stimulerer din dialogiske kapacitet og lærer dig at blive endnu bedre til at holde på og om dig selv og andre i en hyperkompleks verden.

...

05. December 2022

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse

Vi afholder informationsmøde om vores Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse. Her er det muligt at blive klogere på, hvad uddannelsens formål er, samt hvem den henvender sig til. På mødet vil vi også beskrive uddannelsens opbygning og indhold.

...

02. Februar 2023

17.00-19.00

En aften med Stefan Hermann: Dannelse i en overophedet tid

Direktør Andreas Bering og Stefan Hermann, rektor for Københavns Professionshøjskole, vil i en undersøgende samtale komme ind på dannelsesbegrebet og Hermanns egne livtag med det gennem sit arbejdsliv. Senest har Hermann i debatbogen En Varm Tid (2022) argumenteret for, at vores samtid er overophedet: For mange taler for højt, stresskurven har nået loftet og skovene brænder. Hvad er det blevet til med den introverte følelse, med lytning og med langsomhed? Og hvordan hænger det sammen med dannelse?

Vi tager temperaturen på dannelsen denne eftermiddag og prøver at tegne dets landskab af betydninger. Vi afslutter med en protreptisk samtale.

Leder du efter et kursus?

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.