Jesper Nøddesbo sagde for et par år siden farvel til en lang karriere som håndboldspiller. Han har stort set vundet alt, hvad man kan vinde som håndboldspiller, lige fra nationale mesterskaber, europamesterskaber og guld ved de olympiske lege. Dét, at toppræstere og leve under et massivt forventningspres både indefra og fra omverdenen har været hverdag gennem rigtig mange år. For mange eliteidrætsfolk er overgangen mellem en aktiv sportskarriere og til et arbejdsliv udenfor sporten en vanskelig overgang. For Jesper blev mødet med den filosofisk/psykologiske tilgang til coaching hos Copenhagen Coaching Center nøglen til både en ny arbejdsmæssig identitet og et nyt job. I dag er Jesper nemlig ansat som konsulent og coach i Copenhagen Coaching Center.

”Coachingsamtaler har på en gang taget mig nænsomt ved hånden, når jeg ramte muren og følte at jeg ikke levede op til forventningerne til mig selv. Og så har de hjulpet mig til at acceptere, hvad jeg har med mig og vist hvad det kan bruges til. Og at det hele er cool”, Jesper Nøddesbo.

På det kommende community arrangement vil Jesper fortælle om sit livsdefinerende møde med den filosofisk og psykologiske coaching på Copenhagen Coaching Center, og hvordan det hjalp ham på den indre rejse fra et liv i overhalingsbanen som topidrætsmand og højtprofileret spiller i et eliteidrætsmiljø i Barcelona, til et ”langsommere” arbejdsliv med fokus på at bruge sin sårbarhed og tvivl til at bedrive ”hjælpekunst” gennem eftertænksomhed og rolig refleksion

Andreas Bering, Direktør og Partner i Copenhagen Coaching Center coacher Jesper Nøddesbo med udgangspunkt i den filosofiske og psykologiske tilgang.

Foredraget er gratis for CCC Community medlemmer. Du kan tilmelde dig via knappen til højre.

Dato

01. September 2022

Tid

17.00-19.00

Sted

Blegdamsvej 104D, 3. sal, 2100 København Ø

Pris

279,-

Gratis for CCC Community medlemmer

Tilmeld event

Bliv medlem af CCC Community og få adgang til vores events og mange flere fordele

Som medlem får du:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Bliv medlem af community
...

23. November 2022

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Master of business coaching

Ønsker du at blive dygtig til at føre produktive og virkningsfulde dialoger – og stå stærkere i den personlige kontakt, så kom til informationsmøde om vores lederuddannelse Master of Business Coaching. En uddannelse der stimulerer din dialogiske kapacitet og lærer dig at blive endnu bedre til at holde på og om dig selv og andre i en hyperkompleks verden.

...

24. November 2022

17.00-19.00

Foredrag med Tor Nørretranders: Ud af ekkokammeret

OBS: Foredraget er rykket til den 24. novemberTor Nørretranders inspirerer og udfordrer vores menneskesyn med sin samtænkning af biologiske erkendelser og det senmoderne menneskesyn. I stedet for at fjerne udfordringer på vores vej, skal vi måske ud af empatiens ekkokammer og i stedet øve os på medfølelse? Og måske kan vi lære af biologien og fysiologien, hvor forandring og variation skaber sunde sjæle i sunde legemer i et sundt samfund?
Foto: Andreas Bergmann.

...

05. December 2022

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse

Vi afholder informationsmøde om vores Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse. Her er det muligt at blive klogere på, hvad uddannelsens formål er, samt hvem den henvender sig til. På mødet vil vi også beskrive uddannelsens opbygning og indhold.

...

02. Februar 2023

17.00-19.00

En aften med Stefan Hermann: Dannelse i en overophedet tid

Direktør Andreas Bering og Stefan Hermann, rektor for Københavns Professionshøjskole, vil i en undersøgende samtale komme ind på dannelsesbegrebet og Hermanns egne livtag med det gennem sit arbejdsliv. Senest har Hermann i debatbogen En Varm Tid (2022) argumenteret for, at vores samtid er overophedet: For mange taler for højt, stresskurven har nået loftet og skovene brænder. Hvad er det blevet til med den introverte følelse, med lytning og med langsomhed? Og hvordan hænger det sammen med dannelse?

Vi tager temperaturen på dannelsen denne eftermiddag og prøver at tegne dets landskab af betydninger. Vi afslutter med en protreptisk samtale.

Leder du efter et kursus?

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.