Foredrag med Jesper Nøddesbo

Jesper Nøddesbo sagde for et par år siden farvel til en lang karriere som håndboldspiller. Han har stort set vundet alt, hvad man kan vinde som håndboldspiller, lige fra nationale mesterskaber, europamesterskaber og guld ved de olympiske lege. Dét, at toppræstere og leve under et massivt forventningspres både indefra og fra omverdenen har været hverdag gennem rigtig mange år. For mange eliteidrætsfolk er overgangen mellem en aktiv sportskarriere og til et arbejdsliv udenfor sporten en vanskelig overgang. For Jesper blev mødet med den filosofisk/psykologiske tilgang til coaching hos Copenhagen Coaching Center nøglen til både en ny arbejdsmæssig identitet og et nyt job. I dag er Jesper nemlig ansat som konsulent og coach i Copenhagen Coaching Center.

”Coachingsamtaler har på en gang taget mig nænsomt ved hånden, når jeg ramte muren og følte at jeg ikke levede op til forventningerne til mig selv. Og så har de hjulpet mig til at acceptere, hvad jeg har med mig og vist hvad det kan bruges til. Og at det hele er cool”, Jesper Nøddesbo.

På det kommende community arrangement vil Jesper fortælle om sit livsdefinerende møde med den filosofisk og psykologiske coaching på Copenhagen Coaching Center, og hvordan det hjalp ham på den indre rejse fra et liv i overhalingsbanen som topidrætsmand og højtprofileret spiller i et eliteidrætsmiljø i Barcelona, til et ”langsommere” arbejdsliv med fokus på at bruge sin sårbarhed og tvivl til at bedrive ”hjælpekunst” gennem eftertænksomhed og rolig refleksion

Andreas Bering, Direktør og Partner i Copenhagen Coaching Center coacher Jesper Nøddesbo med udgangspunkt i den filosofiske og psykologiske tilgang.

Foredraget er gratis for CCC Community medlemmer og tilmelding skal ske via mail på info@copenhagencoaching.dk.

Dato

01. September 2022

Tid

17.00-19.00

Sted

Blegdamsvej 104A, 2. sal

Pris

279,- (Ekskl. moms)

Gratis for CCC Community medlemmer

Tilmelding foregår via mail på info@copenhagencoaching.dk

Bliv medlem af CCC Community og få adgang til vores events og mange flere fordele

Som medlem får du:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Bliv medlem af community

Andre events

Foredrag med Tor Nørretranders

Kom til foredrag med Tor Nørretranders

...

Leder du efter et kursus?

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.