Jesper Nøddesbo sagde for et par år siden farvel til en lang karriere som håndboldspiller. Han har stort set vundet alt, hvad man kan vinde som håndboldspiller, lige fra nationale mesterskaber, europamesterskaber og guld ved de olympiske lege. Dét, at toppræstere og leve under et massivt forventningspres både indefra og fra omverdenen har været hverdag gennem rigtig mange år. For mange eliteidrætsfolk er overgangen mellem en aktiv sportskarriere og til et arbejdsliv udenfor sporten en vanskelig overgang. For Jesper blev mødet med den filosofisk/psykologiske tilgang til coaching hos Copenhagen Coaching Center nøglen til både en ny arbejdsmæssig identitet og et nyt job. I dag er Jesper nemlig ansat som konsulent og coach i Copenhagen Coaching Center.
”Coachingsamtaler har på en gang taget mig nænsomt ved hånden, når jeg ramte muren og følte at jeg ikke levede op til forventningerne til mig selv. Og så har de hjulpet mig til at acceptere, hvad jeg har med mig og vist hvad det kan bruges til. Og at det hele er cool”, Jesper Nøddesbo.
På det kommende community arrangement vil Jesper fortælle om sit livsdefinerende møde med den filosofisk og psykologiske coaching på Copenhagen Coaching Center, og hvordan det hjalp ham på den indre rejse fra et liv i overhalingsbanen som topidrætsmand og højtprofileret spiller i et eliteidrætsmiljø i Barcelona, til et ”langsommere” arbejdsliv med fokus på at bruge sin sårbarhed og tvivl til at bedrive ”hjælpekunst” gennem eftertænksomhed og rolig refleksion
Andreas Bering, Direktør og Partner i Copenhagen Coaching Center coacher Jesper Nøddesbo med udgangspunkt i den filosofiske og psykologiske tilgang.
Foredraget er gratis for CCC Community medlemmer. Du kan tilmelde dig via knappen til højre.
Dato
01. September 2022
Tid
17.00-19.00
Sted
Blegdamsvej 104D, 3. sal, 2100 København Ø
Pris
279,-
Gratis for CCC Community medlemmer
Tilmeld eventBliv medlem af CCC Community og få adgang til vores events og mange flere fordele
Som medlem får du:
07. September 2023
17.00-19.00
Ole Fogh Kirkeby er kendt for sin revitalisering og nuancering af proteptikken som samtaleform og som filosofi med relevans for det senmoderne menneske i arbejde, i ledelse - og i livet. Aftenens arrangement er en samtale mellem Ole Fogh Kirkeby og Mette Mejlhede. Omdrejningspunktet vil være protreptikken. Hvilket liv har den haft, hvilket liv har den nu, og hvilket liv skal den have?