Informationsmøde - Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse

Vi afholder informationsmøde om vores Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse. Her er det muligt at blive klogere på, hvad uddannelsens formål er, samt hvem den henvender sig til. På mødet vil vi også beskrive uddannelsens opbygning og indhold.

Helt kort beskrevet er der tale om en 4-årig psykoterapeutuddannelse, som kvalificerer det psykoterapeutiske arbejde med en filosofisk overbygning. Dette giver terapeuten et stærkere eksistentielt beredskab at møde klienten med og at lade klienten møde sig selv igennem på en måde, som opleves frisættende.

Uddannelsen arbejder og træner desuden kognitiv, psykodynamisk og systemisk terapi.

Endelig styrkes den studerendes kommunikative råderum og værktøjskasse, og her trækkes også på Copenhagen Coaching Centers mangeårige erfaring med at facilitere og håndtere dialoger og samtaler. Der bliver mulighed for spørgsmål og alle er velkomne.

Vi holder også et fysisk informationsmøde d. 30 januar 2023. Du kan tilmelde dig alle informationsmøder via linket ude til højre

Man kan læse mere om uddannelsen her:

Læs mere om uddannelsen her

Dato

05. December 2022

Tid

16:00 - 17:00

Sted

Online

Pris

Gratis

Tilmeld event

Bliv medlem af CCC Community og få adgang til vores events og mange flere fordele

Som medlem får du:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Bliv medlem af community
...

23. November 2022

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Master of business coaching

Ønsker du at blive dygtig til at føre produktive og virkningsfulde dialoger – og stå stærkere i den personlige kontakt, så kom til informationsmøde om vores lederuddannelse Master of Business Coaching. En uddannelse der stimulerer din dialogiske kapacitet og lærer dig at blive endnu bedre til at holde på og om dig selv og andre i en hyperkompleks verden.

...

24. November 2022

17.00-19.00

Foredrag med Tor Nørretranders: Ud af ekkokammeret

OBS: Foredraget er rykket til den 24. novemberTor Nørretranders inspirerer og udfordrer vores menneskesyn med sin samtænkning af biologiske erkendelser og det senmoderne menneskesyn. I stedet for at fjerne udfordringer på vores vej, skal vi måske ud af empatiens ekkokammer og i stedet øve os på medfølelse? Og måske kan vi lære af biologien og fysiologien, hvor forandring og variation skaber sunde sjæle i sunde legemer i et sundt samfund?
Foto: Andreas Bergmann.

...

02. Februar 2023

17.00-19.00

En aften med Stefan Hermann: Dannelse i en overophedet tid

Direktør Andreas Bering og Stefan Hermann, rektor for Københavns Professionshøjskole, vil i en undersøgende samtale komme ind på dannelsesbegrebet og Hermanns egne livtag med det gennem sit arbejdsliv. Senest har Hermann i debatbogen En Varm Tid (2022) argumenteret for, at vores samtid er overophedet: For mange taler for højt, stresskurven har nået loftet og skovene brænder. Hvad er det blevet til med den introverte følelse, med lytning og med langsomhed? Og hvordan hænger det sammen med dannelse?

Vi tager temperaturen på dannelsen denne eftermiddag og prøver at tegne dets landskab af betydninger. Vi afslutter med en protreptisk samtale.

Leder du efter et kursus?

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.