Informationsmøde omkring Proceslederuddannelsen

Kom til Informationsmøde om vores nye intensive og eksklusive Procesledelsesforløb.

Forløbet varer 1,5 måned og består af to kompetencegivende moduler fra Den Offentlige Lederuddannelse. Proceslederuddannelsen giver dig et solidt fundament til at stå myndigt og dialogisk kompetent i de processer, som du skal lede. Med de to moduler vil du kunne mestre den sunde og veldesignede proces, der giver dit og organisationens arbejde retning og mening. Du vil kunne samle organisationen, når der er behov for det, og inspirere til den gode idé eller den ekstra indsats.

Proceslederuddannelsen er et særligt tilrettelagt og intensivt forløb, der består af to valgfag fra Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse (DOL). De to valgfag er Ledelse & Coaching og Ledelse af Forandrings- og Udviklingsprocesser. Det løber over knapt halvanden måned. Forløbet består af 1 internat/seminar, 3 online webinar á 3 timer, 1 dags undervisning, 1 hel gruppedag og to individuelle coachingsessioner. Herudover er deltagelse i to dages fælles eksamen med fokus på praktiske coachingfærdigheder, procesdesign og facilitering obligatorisk. Endvidere tilbydes alle deltagerne en BIG FIVE personlighedstest med en coachende tilbagemeldingssamtale. BIG FIVE er et af markedets bedst underbyggede personlighedstests til ledere.

Krav om konstant forandring, omorganisering, økonomisk pres m.v. skaber behov for professionel procesledelse. Proceslederuddannelsen giver dig et solidt fundament til at stå myndigt og dialogisk i ledelsesopgaven. Med de to moduler vil du kunne mestre den sunde og veldesignede proces, der giver dit og organisationens arbejde retning og mening. Du vil kunne samle organisationen, når der er behov for det, og inspirere til den gode idé eller den ekstra indsats. Du vil også blive klædt på til at se og forstå den enkelte medarbejders perspektiv i organisationen. Forventninger fra medarbejdere om medinddragelse og samskabelse som en del af virksomhedens kultur, drift og udvikling kalder dels på, at du har grundlæggende færdigheder i coaching og dels på, at du kan håndtere, forstå og vurdere de forskellige forandringer, der er til stede i organisationers liv, og som kalder på løbende tilpasninger og kursskifte. God procesledelse kræver evner til at styre, rumme og stimulere menneskelig og faglig mangfoldighed i retning af fælles udvikling og mål.

Proceslederuddannelsen koster 27.500,- (Ekskl. moms) inkl. Forplejning, overnatning mellem 7 og 8 november, litteratur, BIG FIVE test og to individuelle coachinger med en certificeret coach fra Copenhagen Coaching Center

Uddannelsen begynder 7. november 2022.

Dato

13. Oktober 2022

Tid

16:00 - 17:00

Sted

Online

Pris

Gratis

Tilmeld event

Bliv medlem af CCC Community og få adgang til vores events og mange flere fordele

Som medlem får du:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Bliv medlem af community

Andre events

En aften med Stefan Hermann: Dannelse i en overophedet tid

Direktør Andreas Bering og Stefan Hermann, rektor for Københavns Professionshøjskole, vil i en undersøgende samtale komme ind på dannelsesbegrebet og Hermanns egne livtag med det gennem sit arbejdsliv. Senest har Hermann i debatbogen En Varm Tid (2022) argumenteret for, at vores samtid er overophedet: For mange taler for højt, stresskurven har nået loftet og skovene brænder. Hvad er det blevet til med den introverte følelse, med lytning og med langsomhed? Og hvordan hænger det sammen med dannelse?

Vi tager temperaturen på dannelsen denne eftermiddag og prøver at tegne dets landskab af betydninger. Vi afslutter med en protreptisk samtale.

...
Foredrag med Tor Nørretranders: Ud af ekkokammeret

Tor Nørretranders inspirerer og udfordrer vores menneskesyn med sin samtænkning af biologiske erkendelser og det senmoderne menneskesyn. I stedet for at fjerne udfordringer på vores vej, skal vi måske ud af empatiens ekkokammer og i stedet øve os på medfølelse? Og måske kan vi lære af biologien og fysiologien, hvor forandring og variation skaber sunde sjæle i sunde legemer i et sundt samfund?
Foto: Andreas Bergmann.

...

Leder du efter et kursus?

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.