Informationsmøde omkring Proceslederuddannelsen

Kom til Informationsmøde om vores nye intensive og eksklusive Procesledelsesforløb.

Forløbet varer 1,5 måned og består af to kompetencegivende moduler fra Den Offentlige Lederuddannelse. Proceslederuddannelsen giver dig et solidt fundament til at stå myndigt og dialogisk kompetent i de processer, som du skal lede. Med de to moduler vil du kunne mestre den sunde og veldesignede proces, der giver dit og organisationens arbejde retning og mening. Du vil kunne samle organisationen, når der er behov for det, og inspirere til den gode idé eller den ekstra indsats.

Proceslederuddannelsen er et særligt tilrettelagt og intensivt forløb, der består af to valgfag fra Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse (DOL). De to valgfag er Ledelse & Coaching og Ledelse af Forandrings- og Udviklingsprocesser. Det løber over knapt halvanden måned. Forløbet består af 1 internat/seminar, 3 online webinar á 3 timer, 1 dags undervisning, 1 hel gruppedag og to individuelle coachingsessioner. Herudover er deltagelse i to dages fælles eksamen med fokus på praktiske coachingfærdigheder, procesdesign og facilitering obligatorisk. Endvidere tilbydes alle deltagerne en BIG FIVE personlighedstest med en coachende tilbagemeldingssamtale. BIG FIVE er et af markedets bedst underbyggede personlighedstests til ledere.

Krav om konstant forandring, omorganisering, økonomisk pres m.v. skaber behov for professionel procesledelse. Proceslederuddannelsen giver dig et solidt fundament til at stå myndigt og dialogisk i ledelsesopgaven. Med de to moduler vil du kunne mestre den sunde og veldesignede proces, der giver dit og organisationens arbejde retning og mening. Du vil kunne samle organisationen, når der er behov for det, og inspirere til den gode idé eller den ekstra indsats. Du vil også blive klædt på til at se og forstå den enkelte medarbejders perspektiv i organisationen. Forventninger fra medarbejdere om medinddragelse og samskabelse som en del af virksomhedens kultur, drift og udvikling kalder dels på, at du har grundlæggende færdigheder i coaching og dels på, at du kan håndtere, forstå og vurdere de forskellige forandringer, der er til stede i organisationers liv, og som kalder på løbende tilpasninger og kursskifte. God procesledelse kræver evner til at styre, rumme og stimulere menneskelig og faglig mangfoldighed i retning af fælles udvikling og mål.

Proceslederuddannelsen koster 27.500,- (Ekskl. moms) inkl. Forplejning, overnatning mellem 7 og 8 november, litteratur, BIG FIVE test og to individuelle coachinger med en certificeret coach fra Copenhagen Coaching Center

Uddannelsen begynder 7. november 2022.

Dato

13. Oktober 2022

Tid

16:00 - 17:00

Sted

Online

Pris

Gratis

Tilmeld event

Bliv medlem af CCC Community og få adgang til vores events og mange flere fordele

Som medlem får du:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Bliv medlem af community
Arrangementer hos Copenhagen Coaching Center

20. Februar 2023

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Proceslederuddannelsen og Det personlige Lederskab og Forandring

Kom og hør mere om Den Offentlige Lederuddannelse - Proceslederuddannelsen, der giver dig et solidt fundament til at stå myndigt og dialogisk kompetent i de processer, som du skal lede. Og Det personlige Lederskab og Forandrin - til dig, der har brug for at skærpe blikket på egen kompetenceudvikling og sætte dig selv i fokus som leder

Arrangementer hos Copenhagen Coaching Center

01. Marts 2023

16:00 - 17:30

Informationsmøde - Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse

Vi afholder informationsmøde om vores Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse. Her er det muligt at blive klogere på, hvad uddannelsens formål er, samt hvem den henvender sig til. På mødet vil vi også beskrive uddannelsens opbygning og indhold.

Arrangementer hos Copenhagen Coaching Center

07. Marts 2023

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Det personlige lederskab og forandring

Kom og hør mere om Den Offentlige Lederuddannelse - Det personlige lederskab og forandring. Vi anbefaler modulet ”Det Personlige Lederskab og Forandring” til dig, der har brug for at skærpe blikket på egen kompetenceudvikling og sætte dig selv i fokus som leder.

Arrangementer hos Copenhagen Coaching Center

19. April 2023

17.00-19.00

Ledelsesparadokser

På dette arrangement vil vi i samtale med Rikke Kristine Nielsen, lektor på AAU, undersøge, hvad paradokserne bringer med sig for lederen og for organisationen. Hvordan bliver paradokserne en del af arbejdslivet? Hvordan former paradokserne os? Hvilke muligheder bringer de måske med sig?

Leder du efter et kursus?

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.