Dannelse i en overophedet tid

Vi er glade for at invitere til en sen eftermiddag med Stefan Hermann, Rektor for Københavns Professionshøjskole.

I en undersøgende samtale med Stefan Hermann vil vi komme ind på dannelsesbegrebet og Hermanns egne livtag med det gennem sit arbejdsliv. Senest har Hermann i debatbogen En Varm Tid argumenteret for, at vores samtid er overophedet både i konkret og overført betydning: For mange taler for højt, stresskurven har nået loftet og skovene brænder. Hvad er det blevet til med den introverte følelse, med lytning og med langsomhed?

Og hvordan hænger det sammen med dannelse?

Vi tager temperaturen på dannelsen denne eftermiddag og prøver at tegne dets landskab af betydninger. Først gennem en samtale om de erfaringer, Hermann er rundet af, og de mange tanker han har gjort sig om dannelse. Dernæst gennem en protreptisk samtale med Hermann, hvor arrangementets deltagere kan byde ind med det begreb, som skal undersøges gennem denne særlige filosofiske samtale.

Stefan Hermann er rektor på Københavns Professionshøjskole og tidligere rektor på Metropol. Han har været embedsmand i Kulturministeriet og i Undervisningsministeriet samt forhenværende vicedirektør på ARKEN Museum for Moderne Kunst.

Hermann har skrevet flere artikler om skole og uddannelse, samfund og politik samt en række bøger, bla. Hvor står kampen om dannelsen? (2016), Magt & oplysning. Folkeskolen 1950-2006 (2007), Et diagnostisk landkort over kompetenceudvikling og læring (2002) og Fodbold set fra månen (2002) s.m. Morten Albæk.

Dato

02. Februar 2023

Tid

17.00-19.00

Sted

Blegdamsvej 104D, 3. sal, 2100 København Ø

Pris

245,- (Ekskl. moms)

Gratis for CCC Community medlemmer

Tilmeld event

Bliv medlem af CCC Community og få adgang til vores events og mange flere fordele

Som medlem får du:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Bliv medlem af community
Arrangementer hos Copenhagen Coaching Center

20. Februar 2023

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Proceslederuddannelsen og Det personlige Lederskab og Forandring

Kom og hør mere om Den Offentlige Lederuddannelse - Proceslederuddannelsen, der giver dig et solidt fundament til at stå myndigt og dialogisk kompetent i de processer, som du skal lede. Og Det personlige Lederskab og Forandrin - til dig, der har brug for at skærpe blikket på egen kompetenceudvikling og sætte dig selv i fokus som leder

Arrangementer hos Copenhagen Coaching Center

01. Marts 2023

16:00 - 17:30

Informationsmøde - Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse

Vi afholder informationsmøde om vores Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse. Her er det muligt at blive klogere på, hvad uddannelsens formål er, samt hvem den henvender sig til. På mødet vil vi også beskrive uddannelsens opbygning og indhold.

Arrangementer hos Copenhagen Coaching Center

02. Marts 2023

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Proceslederuddannelsen

Kom og hør mere om Den Offentlige Lederuddannelse - Proceslederuddannelsen, der giver dig et solidt fundament til at stå myndigt og dialogisk kompetent i de processer, som du skal lede.

Arrangementer hos Copenhagen Coaching Center

07. Marts 2023

16:00 - 17:00

Informationsmøde - Det personlige lederskab og forandring

Kom og hør mere om Den Offentlige Lederuddannelse - Det personlige lederskab og forandring. Vi anbefaler modulet ”Det Personlige Lederskab og Forandring” til dig, der har brug for at skærpe blikket på egen kompetenceudvikling og sætte dig selv i fokus som leder.

Leder du efter et kursus?

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.