Big Five i teamudvikling

Arrangementet er afholdt

Big Five i teamdannelse og -udvikling

Nogle teams defineres alene på baggrund af faglige kompetencer, andre motiveres af personlige interesser, mens andre igen primært sammensættes alene på grund af fysisk tilstedeværelse og tid til rådighed. Men uanset grundlaget for teamets etablering, har det sociale samspil og dynamikkerne imellem team-deltagerne en afgørende betydning for, hvor velfungerende og produktivt teamet kan blive.

Inddragelse af Big Five personprofiler er et frugtbart redskab til at få sat fokus på teamets styrker og udfordringer. Enten som vejledende input i etableringen af et team, eller som omdrejningspunkt for undersøgelsen af muligheder, behov og udfordringer i opgavehåndtering og samarbejde i det etablerede team.

På workshoppen arbejder vi med to forskellige blikke teams, inspireret af Big Five: Teamet som en samling og sammensætning af individuelle personprofiler og teamet som en profil i sig selv. Vi vil også fokusere på, hvordan man metodisk og praktisk kan inddrage Big Five som redskab i arbejdet med team-sammensætning og -udvikling.

Big Five i teamudvikling

Bliv medlem af community og få gratis adgang til vores kommende event med Rasmus Kragh,
samt mange flere store navne og begivenheder i 2022.

Som medlem får du også:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Tilmeld dig community her