Protreptik i naturen

Protreptik i naturen

GoNorth og Copenhagen Coaching Center udbyder nu en bootcamp på 24 timer med fokus på at flytte grænser og udfordre værdier. Vi bevæger os fysisk og mentalt for at finde ind til de værdier, du som menneske og leder står for.

Vores program foregår primært udenfor, i det fri, hvor vi gennem samtaler arbejder os hen imod store svar på små spørgsmål – og omvendt.

På vores bootcamp arbejder vi ud fra en filosofisk samtaleform; ’Protreptik’. Det er en dialogisk metode, der gør det muligt at komme tæt på det, der betyder noget, i ens ledelse og liv, uden at det bliver personligt intimiderende.

Ordet Protrepo er græsk og henviser til ’at vende den enkelte mod dét, der er væsentligt for den enkelte selv og for fællesskabet’. Det vil sige, at vi arbejder med dig som menneske i dit lederskab – og kommer dybere ind og ned i det essentielle for dig og det organisatoriske samspil. Vi har over 15 års erfaring med, at denne vej udvikler menneskers personlige lederskab.

Når vi går i naturen, samtaler vi. Men meget af tiden bliver brugt til refleksion. Det er der plads til, når der er højt til loftet. Og det er ikke altid, svarene kommer i løbet af selve turen og på dagen. Nogle gange skal tiden gå, før erkendelserne indtræffer.

Det lyder stort. Og det er det også!

Kontakt os for mere information – eller tilmelding.

Kim Gørtz (CCC): 24 66 40 78, kg@copenhagencoaching.dk

Jan Andreassen (GONORTH): 25 10 02 51, jan@gonorth.nu

vi mødes på Hellerup Station og kører samlet af sted i biler. Opsamling evt. muligt på Helsingør havn. Mere info vedr. transport og overnatning kan fås hos Jan.

Protreptik i naturen Protreptik i naturen

← Læs flere historier

Pris:

9600 kr. ex moms (inklusiv forplejning og materiale)

Sted:

I de sydsvenske skove (overnatning i luksus-telte)

Kontakt:

Kim Gørtz 24 66 40 78 kg@copenhagencoaching.dk