Psykologisk filosofisk psykoterapi

Om uddannelsen

Den psykologiske filosofiske psykoterapeut uddannelse kan anvendes i mange forskellige kontekster. Hvis det ønskes, kan man ud fra indholdet i de enkelte moduler skræddersy de emner, der passer til det organisatoriske indhold, som man har behov for at udvikle. Hvis man vælger at tage et eller to hele år fra uddannelsen, vil man være i stand til at tage lettere terapeutiske samtaler på et relativt højt teknisk niveau.

Uddannelsens opbygning vil sikre, at man som terapeut vil være tryg ved at samtalen bevæger sig ind på langt de fleste livsområder. Disse kvalifikationer kan med fordel anvendes i forskellige pædagogiske og sociale sammenhænge, hvor man har en tættere kontakt med borgeren, uanset om det er som frontmedarbejder på jobcentre, sagsbehandler i et børn- og ungeteam eller andet.

Kvalifikationerne kan med fordel også benyttes i en ledelsesmæssig sammenhæng. Dette kan f.eks. være i forhold til at føle sig personligt rustet til kvalificering af medarbejdernes målsætninger, ”den svære samtale” om sygefravær eller alkohol. Det kan også være kvalificering/specificering af ønsker om at avancere i egen karriere.

Vælger man at tage alle 4 år, af uddannelse på Copenhagen Coaching Center, vil man erhverve kvalifikationerne til at arbejde som psykoterapeut på langt de fleste områder.

Tilbage til Psykologisk filosofisk psykoterapi

Har du spørgsmål til uddannelsen? Kontakt Camilla Ingwersen nedenfor. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

Vil du vide mere om uddannelsen?


Hent brochure

Ny antologi på vej

Protreptik som behandlingsform og ledelsesdisciplin

Udkommer forår 2022
Læs mere

Her kan du søge om optagelse på CCC’s 4 årige uddannelse til Psykologisk Filosofisk Psykoterapeut.

START DIN TILMELDING HER

Interesseret i vores andre uddannelser?

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.