Protreptik som behandlingsform og ledelsesdiciplin

Protreptik som behandlingsform og ledelsesdiciplin

En antologi
Bog: 299,00 kr. E-bog: 179,00 kr.

Bogens bidrag rummer en lang række spændende eksempler fra vores nuværende og tidligere studerende omkring brugen af den protreptiske samtaleform i bred forstand i sociale virksomheder.

Da vi i CCC, har arbejdet med protreptikken i mange år, har vi haft en del ledere, herunder også ledere af botilbud og behandlingsenheder både i psykiatrisk regi såvel som i private virksomheder, igennem vores Masteruddannelse i Coaching (der også indbefatter et semester om og i protreptik) og det har vist sig, at oversættelsen af protreptikken ind i den sociale sektor har haft stor succes og effekt ift. arbejdet med misbrugere og psykisk sårbare.

Det er derfor med stor taknemmelig overfor bidragsyderne og med stolthed og respekt, at vi henover foråret vil kunne byde velkommen til en række velfunderede erfaringer og erkendelser omkring protreptikkens funktion og ydeevne indenfor områder, hvor der som sagt bl.a. arbejdes med “psykisk sårbare” og “udsatte unge” samt ikke mindst hele organiseringen og ledelsen heraf.

Køb her

Tilbage til Ousia forlag