Master of Business Coaching


Hør mere
Hent brochure

Har du spørgsmål til uddannelsen? Kontakt Frederikke Winther nedenfor. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

Interesseret i andre uddannelser?


Se mere

Hvad er forskellen på et digitalt, virtuelt og fysisk kursus?

Do aliqua sint id labore ea Lorem deserunt in est ea minim consequat elit. Eu elit proident nisi culpa labore exercitation fugiat duis. Sint non eiusmod voluptate ut in id adipisicing sit dolore. Eiusmod sit nostrud commodo veniam laborum minim incididunt consectetur incididunt sit dolore adipisicing ex. Nulla non ea minim cillum consequat culpa elit cupidatat.

Interesseret i vores andre uddannelser?

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.

ONLINE Træningsaftener – KUN for CCC Community medlemmer

Din mulighed for at få trænet og styrket din praksis med ligestillede, der enten har afsluttet en uddannelse hos CCC eller som netop er ved det. En mulighed for at sikre større forankring og effekt af dine erhvervede kompetencer.

Læs mere her