Rekruttering


En god begyndelse er vigtig, og at finde og ansætte den rette medarbejder er værdifuldt for både organisationer og mennesker. Vi hjælper vores kunder med at opnå en klar beskrivelse og forståelse af jobkravet og med screening og udvælgelse af den rette kandidat, hvor såvel hårde som bløde kompetencer er i fokus.

En god begyndelse er vigtig, og at finde og ansætte den rette medarbejder er værdifuldt for både organisationer og mennesker. Vi hjælper vores kunder med at opnå en klar beskrivelse og forståelse af jobkravet og med screening og udvælgelse af den rette kandidat, hvor såvel hårde som bløde kompetencer er i fokus. I vores øjne er det ikke kun kandidater, der vurderes i rekruttering, men netop matchet mellem arbejdsplads og kandidat.

Opgaven i rekruttering er derfor at tage ansvar for en tillidsskabende proces allerede i den første kontakt med en kandidat. Det kan gøres på mange måder. Vi har dyb erfaring med afdækning af organisatoriske behov, ansvarlig brug af testværktøjer, virtuelle møder såvel som ansigt- til-ansigt samtaler og efterfølgende analyse og beslutningstagning.