VELKOMMEN TIL CCC’S JULEKALENDER - JULESTUE MED KIM & CAMILLA

Gå ikke glip af årets store julekalender hos CCC. Tilmeld dig allerede i dag, så er du sikker på, at julehyggen også når frem til dig.

Vi har samlet nogle fine præmier, som vi glæder os til at uddele til de heldige vindere af vores julekalender, som bliver udtrukket hver søndag.

Svar rigtigt på dagens spørgsmål og deltag i konkurrencen. Jo oftere du deltager, jo flere lodder i puljen optjener du.


Tusind tak for din tilmelding til CCC's Julekalender!


Du er næsten færdig!
Vi har brug for at bekræfte din email. For at fuldføre abonnementsprocessen, skal du klikke på linket i emailen, vi lige har sendt dig.

* indicates required

Se konkurrencebetingelser for CCC’s julekalender her.

Du kan altid framelde dig vores julekalender.

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig jeres nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage markedsføring pr. e-mail fra CCC, herunder information om kommende uddannelser, tilbud, samt invitationer til spændende events og konkurrencer mm. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via afmeldingslinket i henvendelsen. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring. Bemærk at det kun er muligt at modtage vores nyhedsbrev på dansk.


Vi bruger Mailchimps Marketing platform. Ved at klikke på tilmeld, siger du ja til at dine informationer bliver overført til Mailchimp. Læs mere om behandling af information hos Mailchimp.