Seminar

Eksklusiv seminarrække med Kim Gørtz

En tetralogisk seminarrække om dannelse og etik i den moderne ledelsespraksis - events udskudt – ny dato annonceres snarest

DEN FILOSOFISKE LEDELSESTERAPI, ANNO 2021

En tetralogisk seminarrække om dannelse og etik i den moderne ledelsespraksis ved Kim Gørtz, Ph.d., erhvervs- & ledelsesfilosof og seniorkonsulent i CCC. Kim er netop blevet kåret som vinder af Årets Filosofiske Initiativ af Selskab for Filosofisk Praksis blandt et skarpt hold af nominerede. Læs mere om Kims anerkendelse her.

Overordnet sigter disse indslag efter at vise, hvordan filosofisk tænkning kan anvendes indenfor den ledelsesmæssige kontekst, og fokuserer primært på væsentlige temaer som dannelse og etik. På baggrund af 4 vigtige filosoffer, nemlig Aristoteles, Immanuel Kant, G. W. F. Hegel og Edmund Husserl, i den vestlige kulturhistorie, fremstilles der til hvert seminar nogle centrale pointer fra deres respektive tænkning med henblik på at applicere disse i den konkrete ledelsespraksis. Således vil seminarerne være kendetegnet ved delvist nogle inputs og delvist nogle øvelser samt en række fælles-refleksioner. Det er også relevant for mennesker, der ikke har en formaliseret ledelsesrolle. Man får mest ud af seminar-rækken ved at deltage i hele den tetralogiske (firdelte) proces, men det er også muligt “blot” at deltage i en eller nogle af dem.

Afholdte datoer

Bliv medlem af CCC Community og få adgang til Kims seminarer gratis.

Som medlem får du også:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Tilmeld dig community her

Andre CCC arrangementer