CCC Seminar

12. August 2021


Når ledelse finder syntesen

Eksklusivt oplæg af Kim Gørtz

Pris: 450,- (ekskl. moms)

GRATIS for medlemmer af CCC Community – Tilmelding her

Tid: 12. August 2021 17.00-20.00

Sted: Blegdamsvej 104 A, 2100 København Ø

Seminar 3: Når ledelse finder syntesen (med Hegel som inspiration)

Hvad vil det sige at forsone i ledelse? Gennem fremstillingen af nogle centrale pointer indenfor den tyske dialektik, sigtes der efter at tilføre “konflikt-håndtering & mediation” og fastlåste positioner, nogle nye vinkler og metodiske greb. Det handler hermed om, at ophæve destruktive og stagnerende forskelle med henblik på at skabe produktive synteser. Deltagerne bliver derved gjort bekendt med den dialektiske metode, dvs. fra det græske ord: “dialegesthai” = “føre samtale” eller; “dialegein” = “skelne”. På den baggrund inviteres deltagerne til at udforske syntesens væsen og forsoningernes virkninger i og for sig selv, og derfra foretage de indledningsvise terapeutiske sammenvævende greb med henblik på at foretage de næste praktiske manøvrer. Den dybeste forsoning er forsoningen med sig selv … og verden; at forsone begrebet med virkeligheden.


Find enkeltbilletter

Særtilbud: Køb alle fire seminarer for 1500,- ekskl. moms

Bliv medlem

Et medlemskab af CCC Community giver dig adgang til et eksklusivt lukket fagligt netværk, samt gratis adgang til flere CCC arrangementer året rundt.

Medlemsfordele

Som CCC Community-medlem bliver du både klogere på din og andres ledelse og får derudover en lang række økonomiske fordele