CCC Seminar

15. April 2021


Når ledelse finder pligten

Eksklusivt oplæg af Kim Gørtz

Pris: 450,- (ekskl. moms)

GRATIS for medlemmer af CCC Community – Tilmelding her

Tid: 15. April 2021 17.00-20.00

Sted: Blegdamsvej 104 A, 2100 København Ø

Seminar 2: Når ledelse finder pligten (med Kant som inspiration)

Hvad vil det sige at forpligte sig i ledelse? Gennem en kortere gennemgang af hovedpointerne fra den pligte-etiske position og pædagogiske disciplinering, sigtes der efter at undersøge hvordan “tilbøjeligheder” og svigtende dømmekraft kan minimeres og decideret undgås, så snart og så længe man opnår modet til at bruge sin forstand; “Sapere aude!” Oversat til engelskbetyder den latinske sætning: “Sapere aude” … “Dare to know”; og oversættes også løst til danske som “Vov at vide ting” eller endnu mere løst som: “Vov at tænke selv!” Således handler dette seminar om at komme nærmere den selvstændige tanke-modus, og ikke mindst turde eksekvere denne i sin praksis. På den baggrund inviteres deltagerne til at finde sit mod og sin egen tanke, og derfra foretage de indledningsvise terapeutiske greb med henblik på at foretage de første praktiske manøvrer.


Find enkeltbilletter

Særtilbud: Køb alle fire seminarer for 1500,- ekskl. moms

Bliv medlem

Et medlemskab af CCC Community giver dig adgang til et eksklusivt lukket fagligt netværk, samt gratis adgang til flere CCC arrangementer året rundt.

Medlemsfordele

Som CCC Community-medlem bliver du både klogere på din og andres ledelse og får derudover en lang række økonomiske fordele