CCC Seminar

11. Februar 2021


Når ledelse finder sjælen

Eksklusivt oplæg af Kim Gørtz

Pris: 450,- (ekskl. moms)

GRATIS for medlemmer af CCC Community – Tilmelding her

Tid: 11. Februar 2021 17.00-20.00

Sted: Blegdamsvej 104 A, 2100 København Ø

Seminar 1: Når ledelse finder sjælen (med Aristoteles som inspiration)

Hvad vil det sige at have sjælen med i ledelse? Gennem en kortere fremstilling af et græsk terapi-begreb og den aristoteliske tanke om ‘det sjælelige’ undersøges det på dette seminar, hvordan det i det hele taget giver mening, 1) dels at arbejde med en ledelsesterapeutisk praksis, 2) dels at udforske lederens “psyché”. På den baggrund inviteres deltagerne til at gå på opdagelse efter deres egen sjæl, og derfra foretage de indledningsvise terapeutiske greb med henblik på at foretage de første praktiske manøvrer. Således (blot)lægges hermed det væsentlige fundament for lederens dannelse (jvf. Paideia) og etik (jvf. Ethos); “der har som mål at orientere eller vende menneskene mod det værdifulde og skabelsen af gode sæder. Kun ved den rigtige paideia opnår sjælen sin bedste dannelse, form.”


Find enkeltbilletter

Særtilbud: Køb alle fire seminarer for 1500,- ekskl. moms

Bliv medlem

Et medlemskab af CCC Community giver dig adgang til et eksklusivt lukket fagligt netværk, samt gratis adgang til flere CCC arrangementer året rundt.

Medlemsfordele

Som CCC Community-medlem bliver du både klogere på din og andres ledelse og får derudover en lang række økonomiske fordele