02. December 2021

Foredrag med Rasmus Kragh

Pris:
350,- (ekskl. moms)

GRATIS for medlemmer af CCC Community

Tid:
02. December 2021 - 17.00-20.00

Åben i kalender 02-12-21 02-12-21 Europe/Paris Foredrag med Rasmus Kragh Event aflyst. Blegdamsvej 104 A, 2100 København Ø

Sted:
Blegdamsvej 104 A, 2100 København Ø

Pga. dødsfald i Rasmus Kraghs nærmeste familie, er arrangementet pt. aflyst. Vi vender tilbage snarest med mere info om ny dato.

OM AT NÅ TIL TOPS SKRIDT FOR SKRIDT & AT FINDE SIG SELV PÅ VEJEN NED

Vi har til gengæld været så heldige, at Rasmus Kragh, den første og eneste dansker, der har besteget verdens højeste bjerg ’Mount Everest’ uden brug af kunstig ilt, har sagt ja til at komme og holde et helt eksklusivt foredrag hos os sideløbende med sin egen Danmarks turne i efteråret.

Rasmus gæster således CCC torsdag den 2. december fra kl. 17-20, hvor vi byder på lidt let at drikke og spise.

Vi glæder os meget til at høre Rasmus’ tankevækkende og indsigtsfulde fortælling om hans rejse mod toppen, en præstation på grænsen til det umulige, der skridt for skridt nær havde kostet ham livet. Om hvordan motivation og meningsfuldhed ift. et givent mål kan ændre sig drastisk i takt med, at ens egen karakter og forhold til omverden også ændrer sig. Og om hvordan det er muligt med tankens kraft fuldstændigt at by-passe kroppens signaler og skære følelserne fra. Og hvordan man efter flaget er sat i jorden, overhovedet genfinder sig selv og får bearbejdet al den samlede læring fra rejsen.

Rasmus’ foredrag vil være inspirerende for alle, der har deres eget bjerg at bestige, hvad enten det er som privatperson, medarbejder eller leder. Foredraget vil være en blanding af oplæg, samt små time-outs undervejs til fælles refleksion og dialog.

Pris: Gratis for Community medlemmer

350,- ekskl. moms for ikke-medlemmer (Meld dig ind i vores fælleskab, CCC Community her)

Bliv medlem af CCC Community og få adgang til 'Foredrag med Rasmus Kragh' gratis

Som medlem får du også:

  • Netværk, inspiration og supervison på min. 3 årlige træningsaftener
  • Min. to faglige arrangementer årligt
  • 1 gratis eksemplar af nye CCC-udgivelser
  • Op til 10 årlige nyhedsbreve
  • 15% rabat på events, eksklusive arrangementer og udvalgte kurser
Tilmeld dig community her