06. Maj 2021


Big Five i teamudvikling

Pris: 950,- (ekskl. moms)

570,- for CCC Community medlemmer – Tilmelding her

Tid: 06. Maj 2021 17.00-20.00

Sted: Online

Big Five i teamdannelse og -udvikling

Nogle teams defineres alene på baggrund af faglige kompetencer, andre motiveres af personlige interesser, mens andre igen primært sammensættes alene på grund af fysisk tilstedeværelse og tid til rådighed. Men uanset grundlaget for teamets etablering, har det sociale samspil og dynamikkerne imellem team-deltagerne en afgørende betydning for, hvor velfungerende og produktivt teamet kan blive.

Inddragelse af Big Five personprofiler er et frugtbart redskab til at få sat fokus på teamets styrker og udfordringer. Enten som vejledende input i etableringen af et team, eller som omdrejningspunkt for undersøgelsen af muligheder, behov og udfordringer i opgavehåndtering og samarbejde i det etablerede team.

På workshoppen arbejder vi med to forskellige blikke teams, inspireret af Big Five: Teamet som en samling og sammensætning af individuelle personprofiler og teamet som en profil i sig selv. Vi vil også fokusere på, hvordan man metodisk og praktisk kan inddrage Big Five som redskab i arbejdet med team-sammensætning og -udvikling.


Find enkeltbilletter

Bliv medlem

Et medlemskab af CCC Community giver dig adgang til et eksklusivt lukket fagligt netværk, samt gratis adgang til flere CCC arrangementer året rundt.

Medlemsfordele

Som CCC Community-medlem bliver du både klogere på din og andres ledelse og får derudover en lang række økonomiske fordele