24. August 2021


Big Five i talentudvikling

Pris: 950,- (ekskl. moms)

570,- for CCC Community medlemmer – Tilmelding her

Tid: 24. August 2021 17.00-20.00

Sted: Online

Big Five i talentudvikling og transition

Personlighedstestning siger ikke noget om den konkrete adfærd, vi udviser i et givent job eller i en given opgave, men sætter derimod ord og perspektiver på dét, der driver os i mere generel forstand. Den samtale, man kan få om personlige tilbøjeligheder, styrker og udfordringer med en personlighedstest, løfter således bevidstheden op over det konkrete arbejdsliv og er derfor velegnet, når vi undersøger, hvad der motiverer og skaber trivsel, og afsøger nye veje i arbejdslivet.

På workshoppen tager vi afsæt i konkrete personprofiler og tænker dem ind i, op over og på tværs af specifikke virkefelter og jobkontekster. Fokus rettes mod det, der driver os, og det, vi trives med, i mere overordnet forstand på tværs af områder og brancher. Målet med workshoppen er at udfolde tilbagemeldingssamtalen som en åben og undersøgende dialog om, hvad der også er muligt og meningsfuldt for inspireret af den pågældende personprofil.


Find enkeltbilletter

Bliv medlem

Et medlemskab af CCC Community giver dig adgang til et eksklusivt lukket fagligt netværk, samt gratis adgang til flere CCC arrangementer året rundt.

Medlemsfordele

Som CCC Community-medlem bliver du både klogere på din og andres ledelse og får derudover en lang række økonomiske fordele