27. Januar 2021


Big Five i rekruttering

Pris: 950,- (ekskl. moms)

570,- for CCC Community medlemmer – Tilmelding her

Tid: 27. Januar 2021 17.00-20.00

Sted: Online

Brug af BIG FIVE i rekruttering af projektansatte

I længerevarende ansættelsesforhold er der tid til at afkode og tilpasse dig virksomhedskulturen, lære de udskrevne regler og slibe de værste kanter af i samarbejdet. I projektansættelser er tiden til socialisering og kulturel tilpasning sparsom. Uret tikker fra første dag, og der skal leveres fra dag 1. Samtidig forventes det ikke, at den projektansatte skal indgå som en del af den faste stab og interne kultur på sigt, men at vedkommende fra dag i skal kunne begå sig, være tilgængelig og skabe fremdrift i projektet fa dag 1. Af disse grunde er det ekstra vigtigt, at man rekrutterer, ikke bare en fagligt kompetent og erfaren person, men en person, som personligt trives med de særlige vilkår, der kendetegner en projektansættelse i den pågældende kontekst.


Find enkeltbilletter

Bliv medlem

Et medlemskab af CCC Community giver dig adgang til et eksklusivt lukket fagligt netværk, samt gratis adgang til flere CCC arrangementer året rundt.

Medlemsfordele

Som CCC Community-medlem bliver du både klogere på din og andres ledelse og får derudover en lang række økonomiske fordele