Billede af Rasmus Mejlhede,

Rasmus Mejlhede

Associeret partner

rm@copenhagencoaching.dk

Rasmus er husets filosof. Som underviser og vejleder på vores Master of Business Coaching bringer Rasmus filosofien i øjenhøjde. Den oversættes og bliver omsættelig i organisatoriske kontekster og menneskelige relationer. Rasmus’ filosofiske bagkatalog udgør et umådeligt stort territorium.

Som coach er Rasmus beskæftiget med at hjælpe folk til at møde livet, hvad enten det er stress, eksistentielle temaer og måske endda livskriser. Han har en dagligdag med massevis af samtaler med bl.a. ledere, unge og folk med vidt forskellige baggrunde og uddannelser. Det er samtaler, som er kendetegnet ved stor nænsomhed og en gennemgribende almenmenneskelig respekt.

Når Rasmus folder sig ud som filosofisk coach, får du trænet din evne til at tænke præcist, konsistent og fokuseret. Det bringer dig tættere på det væsentlige for dig. Her er Rasmus som en fisk i vandet, fordi han som menneske er umådeligt nysgerrig, fordomsfri og vidende.

Lige for tiden er Rasmus særligt optaget af, hvordan man kan bringe kroppen ind i coaching.

Uddannelse

Cand. Mag i filosofi, Københavns Universitet

Stud. Master of Business Coaching (EQA), CCC

Stud. Psykologisk Filosofisk Terapeutuddannelse

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.