Billede af Rasmus Pedersbæk Mejlhede,

Rasmus Pedersbæk Mejlhede

Associeret partner

24666371

rm@copenhagencoaching.dk

Rasmus bringer filosofien i øjenhøjde. De tanker, som kan synes abstrakte og komplekse, bliver i dialogen med Rasmus til både vedkommende og tilgængelige vinduer til at forstå vores daglige liv og professionelle virke.

For Rasmus er det livsvigtigt at arbejde med spørgsmålet. Hvorfor, hvorfra og hvordan stiller du det? Når man arbejder med spørgsmålet, bliver ens forudsætninger og forudindtagetheder tydeligere. I undersøgende samtale med Rasmus kan man ad den vej rette søgelyset på det væsentlige og virkeligt anvendelige for de situationer og sammenhænge, man agerer i.

Rasmus arbejder som misbrugsbehandler samt underviser og vejleder i filosofi og filosofiske samtaler på vores Master of Business Coaching.

Uddannelse

Cand.mag i filosofi fra Københavns Universitet

Master i Business Coaching

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.