Billede af Mette Mejlhede,

Mette Mejlhede

Direktør

24 27 28 71

mm@copenhagencoaching.dk

Fornemmelsen at blive set og føle sig forstået, er et af de indtryk, man efterlades med efter samtaler med Mette. Timing og måden at høre og fornemme præcis det, der er dybden og tyngden i dialogen, er en evne Mette har forfinet og perfektioneret gennem coaching og træning af ledere i de seneste 20 år.

Både som coach og konsulent mestres balancen med at ramme det væsentlige i dialogen, og trække det frem på en ordentlig og værdig måde også dèr, hvor det kan være svært, og der er meget på spil. Mettes mildhed kombineret med de skarpe analyser gør, at man føler sig udfordret på en konstruktiv måde.

Mette er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og arbejdede på Rigshospitalet i 10 år, inden hun besluttede sig for at læse en cand.merc i HRM på CBS.

Efter afsluttet uddannelse arbejdede Mette som selvstændig konsulent i 6 år, inden hun, som en af stifterne, startede Copenhagen Coaching Center I 2004. Her har Mette siden været direktør og partner.

Uddannelse

Cand.merc HRM Copenhagen Business School

Master i Business Coaching, EIA Master Akkrediteret Coach

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.