Mød teamet

We are a multi-disciplinary team of strategists, planners, designers and technologists

⟵ Tilbage
Billede af Marie Arnbak

Marie Arnbak

Konsulent

Marie har siden sin studietid på CBS været optaget af samtaler, dialogisk kapacitet og udvikling gennem refleksion. Først som studievejleder og siden i jobs hos Vestas og Novo Nordisk, hvor omdrejningspunktet altid har været kommunikation og medarbejderudvikling.

Undervisning har været en central del af Maries hverdag i mere en et årti og hun trives bedst på gulvet i dyb samtale med kursister eller som facilitator af diverse udviklingsprocesser. I Novo Nordisk har Marie desuden været et centralt medlem af det interne Novo Nordisk Coaching Netværk, der leverer coaching til Novo Nordisk medarbejdere indenfor et bredt spektrum af emner som stress, performance, ledelse og trivsel.

Marie er drevet af en oprigtig nysgerrighed på og sympati for andre mennesker. I mødet med Marie oplever man en kombination af nænsomhed, humor, et solidt fagligt og analytisk fundament, samt et pragmatisk fokus på, hvad der virker for den enkelte. Marie har en CBS bachelor i Virksomhedskommunikation og Erhvervsøkonomi, en dobbelt kandidat indenfor HRM og international ledelse samt er ved at færdiggøre CCC’s Master i Business Coaching fra CCC.

26 18 03 00 ma@copenhagencoaching.dk LinkedIn