Billede af Marianne Vesterbirk,

Marianne Vesterbirk

Underviser

20672450

mariannevesterbirk@gmail.com

Overskriften for Mariannes arbejde er mening mellem mennesker. Hun understøtter forbindelser og samarbejder på tværs - mellem fagligheder, afdelinger, organisationer og hierarkier - og er optaget af at åbne vores forståelse for de mennesker, som står andre steder, end vi selv.

Som person er Marianne selvstændig og nysgerrig. Som konsulent analytisk, processtærk og dygtig til at se sammenhænge. Som samtalepartner er hun nærværende og lyttende og optaget af at skabe den refleksion, som er det bedste udgangspunkt for personlig og organisatorisk forandring og handlekraft.

Marianne har i mange år undervist i bl.a. personligt lederskab. Hun hjælper mennesker med at se og styrke deres værdimæssige ståsted og holde kontakten med det i hverdagen. Hun er samtidig optaget af at omsætte teori til praksis, så den bliver nærværende, levende og konkret anvendelig.

Marianne har gennem mere end tyve år opbygget en solid faglig viden og erfaringer inden for ledelse, HR og organisationsudvikling. Hun har arbejdet med ledelse og facilitering af en lang række processer og forløb samt udgivet hæfter og bøger med henblik på videreformidling af læring. Marianne er specialiseret i udvikling af den offentlige sektors velfærdsområder, både praktisk og teoretisk, hvor Marianne i særlig grad har viden og erfaringer inden for socialt arbejde.

Uddannelse

Cand. scient. adm.

Internationalt certificeret coach, (ICC)

Stud. Master of Business Coaching (MBC)

Proceskonsulentuddannelse samt specialistuddannelse i Arbejds- og organisationspsykologi, ved erhvervspsykolog Vibe Strøier

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.