Billede af Line Kokkegaard,

Line Kokkegaard

Studentermedhjælper

lk@copenhagencoaching.dk

Line er studentermedhjælper fra Københavns Universitet, hvor hun går på bacheloruddannelsen i Pædagogik.

Som studerende på Pædagogik har Line beskæftiget sig med uddannelse, opdragelse, dannelse, socialisering, undervisning og læring som samfundsmæssige og historiske fænomener. Og derfor er hun og Copenhagen Coaching Center det perfekte match.

Lines nysgerrighed og foretagsomhed betyder, at hun bidrager til flere af kerneopgaverne på Copenhagen Coaching Center. Line arbejder med vores kommunikationsstrategier, med at udarbejde faglige tekster og med tilrettelæggelse af vores uddannelser.

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.