Billede af Line Arnmark,

Line Arnmark

Associeret partner

61 42 99 00

la@copenhagencoaching.dk

Line er drevet af nysgerrighed på, hvordan man som professionel og som menneske kan udvikle sig og styrke sin handlekraft og handlelyst i eget liv og arbejdsliv. Line har en sjælden evne til at få det væsentlige til at træde tydeligt frem, så netop modet og lysten får spillerum.

Hendes interessefelt omfatter også det organisatoriske felt, hvor hun udforsker, udfordrer og udvikler gode veje til at opbygge organisatorisk handlekraft gennem et fokus på dialogisk kapacitet, psykologisk tryghed, intrinsiske motivationsfaktorer, kollektiv mestring og tydelig meningsskabelse.

Line understøtter topledere, ledere og medarbejdere i deres arbejde med at se muligheder og navigere i et komplekst virkefelt med mange konkurrerende bundlinjer, utilstrækkelige ressourcer og en evig foranderlig omverden.

Line er i 2022 nomineret til Uddannelses- og Forskningsministeriets underviserpris og har mange års erfaring med at facilitere dialoger og kollektive læreprocesser, som udforsker vejene mellem mulighed og nødvendighed - at finde ind til det væsentlige – for den enkelte og for organisationen.

Uddannelse

Cand. Scient. pol

Master i Business Coaching

Diplom i Ledelse

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.