Billede af Kim Gørtz,

Kim Gørtz

Seniorkonsulent

24 66 40 78

kg@copenhagencoaching.dk

Energi og god Karma lyser ud af Kim, og det er svært ikke at blive inspireret og fascineret i mødet med ham. Man ved aldrig helt, hvor et oplæg eller en dialog med Kim fører én hen, og ofte rækker oplevelsen meget længere ud end selve mødet.

Kim går meget langt på literen, og har skrevet bøger nok til at fylde de flestes bogreoler. Hans teoretiske dybde føles som bundløs, og Kim er altid i stand til at gå endnu et spadestik dybere.

Kim er uddannet filosof fra Københavns Universitet, og startede sin karriere som underviser på Roskilde Universitet. Senere blev det til mange års ansættelse på CBS, hvor Kim stadig er tilknyttet som ekstern lektor.

Kim udarbejdede sin Ph.d. i Nordea, hvor han fulgte, beskrev og undersøgte, hvordan coachingen gjorde sit indtog i koncernen samt effekten af den.

Kim har netop vundet prisen for Årets Filosofiske Initiativ ud af et meget stærkt felt af nominerede. Læs mere om Kims anerkendelse her. Lige nu er Kim også aktuel med en tetralogisk seminarrække om dannelse og etik i den moderne ledelsespraksis - læs mere og tilmeld dig her.

Tilbage til Om os