Billede af Jesper Nøddesbo,

Jesper Nøddesbo

Konsulent

jn@copenhagencoaching.dk

Som coach hjælper Jesper Nøddesbo omsorgsfuldt med at skabe balance mellem det resultatorienterede og livskvaliteten. Jesper tager vare på den, som står i en livsforandrende situation, og han støtter mennesker i at forfølge deres drømme, nå deres mål og udvikle sig som de hele mennesker, de skal være.

Som tidligere top-håndboldspiller har Jesper mærket på egen krop, hvor betydningsfuld og skelsættende coaching kan være. Kroppens tilstedeværelse i vores arbejdsliv er også et fokus, når Jesper coacher topperformere og offentlige personer, som præsterer under mentalt pres.

Jesper er konstant på vej i udviklingen af sin dialogiske kapacitet og er for nuværende i gang med en psykologisk filosofisk psykoterapeutuddannelse. Den filosofiske overbygning skaber et sjældent eksistentielt nærvær i mødet med Jesper.

Uddannelse

Stud. master of Business Coaching (EQA), CCC

Stud. Psykoterapeut, CCC

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.