Billede af Jesper Nøddesbo,

Jesper Nøddesbo

Konsulent

jn@copenhagencoaching.dk

Jesper Nøddesbo har en lang karriere som håndboldspiller bag sig, han har vundet stort set alt, hvad man kan vinde som håndboldspiller, lige fra nationale mesterskaber, europamesterskaber og som kronen på værket guld ved de Olympiske Lege. Jesper har spillet i de største danske og udenlandske klubber, blandt andet 10 år i FC Barcelona, så det at skulle top-performe under massivt pres har været en del af Jespers hverdag i mange år.

Inden den tidligere FC-Barcelona-spiller i foråret 2021 annoncerede, at han ville indstille sin håndboldkarriere, havde Jesper allerede taget de første store skridt henimod en ny karrierevej ved sideløbende at læse på vores Master of Business Coaching-uddannelse.

Gennem MBC-uddannelsen har Jesper løbende specialiseret sig i udviklingen af sin dialogiske kapacitet, og har i høj grad mærket på egen krop, hvor betydningsfulde og livsforandrende disse samtaler kan være, hvilket også er en af de helt store drivkræfter for Jespers fremtidige virke hos CCC. ”Jeg ønsker virkelig at være med til at støtte mennesker i at forfølge deres drømme, nå deres mål og udvikle sig som de hele mennesker, de skal være. Jeg har selv på egen krop erfaret, at de mest værdifulde mål nås, hvor der er balance mellem det resultatorienterede og livskvalitet.

Ved siden af sit arbejde som professionel coach, mentor og rådgiver indenfor både sport og erhvervslivet, er Jesper desuden medejer af virksomheden WePadel, der er en sportsgren i kraftig udvikling, som vi helt sikkert kommer til at se mere til fremover.

Tilbage til Om os