Billede af Jesper Nøddesbo,

Jesper Nøddesbo

Konsulent

jn@copenhagencoaching.dk

Jesper Nøddesbo har en lang karriere som håndboldspiller bag sig, han har vundet stort set alt, hvad man kan vinde som håndboldspiller, lige fra nationale mesterskaber, europamesterskaber og som kronen på værket guld ved de Olympiske Lege. Jesper har spillet i de største danske og udenlandske klubber, blandt andet 10 år i FC Barcelona, så det at skulle top-performe under massivt pres har været en del af Jespers hverdag i mange år.

Inden den tidligere FC-Barcelona-spiller i foråret 2021 annoncerede, at han ville indstille sin håndboldkarriere, havde Jesper allerede taget de første store skridt henimod en ny karrierevej ved sideløbende at læse på vores Master of Business Coaching-uddannelse.

Gennem MBC-uddannelsen har Jesper løbende specialiseret sig i udviklingen af sin dialogiske kapacitet, og har i høj grad mærket på egen krop, hvor betydningsfulde og livsforandrende disse samtaler kan være, hvilket også er en af de helt store drivkræfter for Jespers fremtidige virke hos CCC. ”Jeg ønsker virkelig at være med til at støtte mennesker i at forfølge deres drømme, nå deres mål og udvikle sig som de hele mennesker, de skal være. Jeg har selv på egen krop erfaret, at de mest værdifulde mål nås, hvor der er balance mellem det resultatorienterede og livskvalitet.

Ved siden af sit arbejde som professionel coach, mentor og rådgiver indenfor både sport og erhvervslivet, er Jesper desuden medejer af virksomheden WePadel, der er en sportsgren i kraftig udvikling, som vi helt sikkert kommer til at se mere til fremover.

Uddannelse

Master i Business Coaching

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.