Billede af Ghita Vejlebo,

Ghita Vejlebo

Direktør

51 63 26 80

gv@copenhagencoaching.dk

Ghita er Copenhagen Coaching Centers uddannelsesarkitekt og med sin store udviklingskapacitet, relationelle styrke og handlekraft formår hun at møde kundens behov i konkrete kursus- eller uddannelsesforløb.

Ghita kan designe og udvikle nye kompetencegivende uddannelser, så det er en fryd. Hun har været med lige fra den første kompetencegivende lederuddannelse så dagens lys. Ghita har 15 års ledererfaring, hvor hun altid har været optaget af den nyeste forskningsbaserede viden om ledelse, og hvordan praktisk visdom går hånd i hånd med teori.

Uanset om Ghita arbejder som konsulent, underviser, leder eller terapeut er omdrejningspunktet samtalen. For hende er essensen at styrke samtalen og den gode retorik og gøre dialogen til den kraft, hvormed samarbejdet bliver til noget, gennem at finde det betydningsfulde og væsentlige – og altid med empatien som styrepind.

Uddannelse

Psykoterapeut, Psykoterapeutisk Uddannelses Center (PUC)

2-årig organisationspsykologisk efteruddannelse, Institut for gruppeananlyse (OPU)

2-årigt lederkursus ”Den professionelle leder", Attractor/Rambøll

Cand.mag.

Stud. master of Business Coaching (EQA), CCC

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.