Billede af Frederikke Winther,

Frederikke Winther

Seniorkonsulent

21 19 47 57

fw@copenhagencoaching.dk

Frederikke er drevet af en oprigtig nysgerrighed efter at vide, hvad der optager og former mennesker i deres arbejdsliv samt et ønske om at forstå, spejle, støtte og stimulere personlig og faglig udvikling gennem individuelle samtaler og sparringsforløb.

Frederikke er særligt optaget af kryds- (og somme tider spændings-) feltet mellem en retorisk og en dialogisk tilgang til kommunikation og samarbejde, som kan udfordre måderne, man forstår og udlever autoritet, ekspertise, ansvar og roller på.

Frederikke har i øvrigt stor erfaring med facilitering af kollektive læreprocesser og dialogisk feedback.

Frederikke har en kandidatgrad og en Ph.d. i Retorik og har i flere år undervist, vejledt og forsket i kommunikation og læring på Aalborg Universitet.

Uddannelse

Ph.d., Cand. Mag i retorik fra Københavns Universitet

Master i Business Coaching

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.