Billede af Camilla Ingwersen,

Camilla Ingwersen

Associeret Partner

29 90 46 91

ci@copenhagencoaching.dk

Camilla mestrer som få at kombinere en skarp forretningsforståelse med en holistisk tilgang til mennesker, natur og samfund. Hos Camilla mødes man med et blik for, hvad der er bæredygtigt og vitalt i det miljø, man er en del af - i sin ledergerning og som menneske.

Camilla er særligt optaget af det sundhedsfremmende arbejde samt organisatorisk bæredygtighed og trivsel. Det er gennemgående i hendes undervisning på vores uddannelser og i de forløb, hun tilbyder til såvel enkeltpersoner som grupper og organisationer. Med mindfulness og naturterapi kombineret med filosofiens eksistentielle indsigter får man i mødet med Camilla muligheden for en dyb forbindelse til sig selv og det væsentlige i livet.

Camilla er på daglig basis optaget af at skabe et langt mere bæredygtigt og regenerativt samfund, end vi har i dag. Denne søgen og længsel hviler på viden og erfaring fra et lederliv i en lang række danske og internationale virksomheder, hvor acceleration og jagten på profit har været i førersædet. Camilla tror på, at vejen til ydre omstilling først og fremmest går gennem os selv. Hos Camilla møder du en professionel coach, der med ro og myndighed støtter og udfordrer dig i forhold til de udfordringer, du sidder med.

Camillas mærkbare dedikation folder sig ud i konsulentopgaver for private og offentlige organisationer og som underviser på Den Offentlige Lederuddannelse og på vores Master of Business Coaching.

Camilla en af de centrale skikkelser på vores Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse.

Uddannelse

HD i Ledelse og Kommunikation, Copenhagen Business School

Certificeret i personlighedstesten Big Five

Certificeret Supervisor, Dansk Familie Terapeutisk Institut

Kvalificeret underviser i Mindfulness-baseret stressreduktion, Aarhus Universitet

Stud. Master i Naturbaseret Terapi og Sundhedsfremme, Københavns Universitet

Stud. Master of Business Coaching (EQA), CCC

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.