Billede af Camilla Dindler,

Camilla Dindler

Seniorkonsulent

23 64 67 20

cd@copenhagencoaching.dk

Camilla er en erfaren underviser, forsker og vejleder med dyb indsigt i strategisk kommunikation og dialogbaseret kommunikation. Camilla har særlig erfaring i og interesse for ledelse i videnstunge organisationer, herunder ledelse uden personaleansvar og team- og projektsamarbejde.

Som ledelses- og kommunikationscoach kan Camilla bistå med at spotte mulighederne for at udvikle konstruktiv kommunikation og stå i ledelsesopgaven med integritet. Hun hjælper også gerne med at blive opmærksom på forholdet mellem kroppens kommunikation og de budskaber og værdier, man ønsker at bringe for verden.

Camilla er sjældent evaluerende, men møder dig med et bredt fagligt blik i en dialog om din egen ledelses- og kommunikationspraksis. Et møde med Camilla kan hjælpe dig med at skabe en balance mellem dine egne faglige krav, dine personlige værdier og de forventninger og reaktioner, du som fagperson bliver mødt med i dit unikke miljø.

Camilla har tidligere arbejdet som journalist, i TV- og forlagsbranchen samt som forsker, kommunikationskonsulent, underviser og med projekt- og studieledelse.

Camilla er også deltidsansat som lektor på Aalborg Universitet, hvor hun underviser og forsker i kommunikation, særligt dialogisk kommunikation, kropssprog samt politisk og strategisk kommunikation.

Uddannelse

Ph.d.  Politisk kommunikation, Københavns Universitet

Cand.mag. Dansk og Mellemøststudier

1-årigt grundkursus i Integreret Psykoterapi og Kybernetisk Psykologi, Vedfeltinstituttet.

Basiskursus i studieledelse ved danske universiteter, Administrativ efteruddannelse for universitetsansatte (AEU), Syddansk Universitet

Stud. Psykologisk Filosofisk Psykoterapeutuddannelse, CCC

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

facebook linkedin instagram

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.