Billede af Camilla Dindler,

Camilla Dindler

Seniorkonsulent

23 64 67 20

cd@copenhagencoaching.dk

Camilla er en erfaren underviser, forsker og vejleder med dyb indsigt i strategisk politisk kommunikation og dialogbaseret kommunikation. Som kommunikationscoach kan Camilla blandt andet bistå med at spotte mulighederne for at udvikle konstruktiv og samskabende kommunikation og med at blive opmærksom på forholdet mellem kroppens kommunikation og de væsentlige budskaber og værdier, man ønsker at bringe for verden.

Camilla er sjældent evaluerende, men møder dig med et bredt kommunikationsfagligt blik i en dialog om din egen samtale- og kommunikationspraksis og med en nysgerrig indstilling over for de værdier og begreber, som former vores verden. Et møde med Camilla kan hjælpe dig med at skabe en balance mellem dine egne faglige krav, dine personlige værdier og de forventninger og reaktioner, du som fagperson bliver mødt med i dit unikke miljø.

Camilla står også bag meget af centerets kommunikation og markedsføring på digitale medier.

Camilla har arbejdet som journalist, i TV- og forlagsbranchen samt som forsker, kommunikationskonsulent, underviser og med studieledelse.

Camilla er deltidsansat på Copenhagen Coaching Center og deltidsansat som lektor på Aalborg Universitet, hvor hun underviser og forsker i kommunikation, særligt dialogisk kommunikation, kropssprog samt politisk og strategisk kommunikation.

Uddannelse

Cand.mag.

Ph.d. i politisk kommunikation, Københavns Universitet

1-årigt grundkursus i Integreret Psykoterapi og Kybernetisk Psykologi, Vedfeltinstituttet

Basiskursus i studieledelse ved danske universiteter, Administrativ efteruddannelse for universitetsansatte (AEU)

Tilbage til Om os

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende eller høre mere om vores team? Indtast navn og telefonnummer og en af vores konsulenter ringer dig op inden for 24 timer.

CCC Vision

CCCs vision er at løfte niveauet for coaching og ledelse i erhvervslivet. Det gør vi dels gennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Dels gennem vores coaching, sparring og rådgivning, som altid har til formål at hjælpe det enkelte menneske til at lykkes med det, der er væsentligt for vedkommende selv og for de vigtige fællesskaber, vedkommende indgår i.

Værdierne frihed og værdighed er helt grundlæggende for vores daglige arbejde og den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi mener, at man kommer længst ved at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.

Bliv ven af huset

Modtag information og tilbud om vores kommende uddannelser, kurser og events, samt andre inspirerende nyheder fra CCC.