Masterclass i Protreptik


Deltag i den årlige Masterclass i protreptik. Hvert år tager vi fat på forskellige teoretiske temaer og afprøver dem med hinanden i praksis. Mød andre erfarne protreptikere og del dine erfaringer og indsigter.

LIVSSPEJLET: OM AT HOPPE UD AF det mulige SELVBEDRAG OG IND I DEN NORMATIVITET, DER KOMMER FRA HJERTET

Velkommen til vores årlige masterclass i protreptik, som dette år sætter specielt fokus på gruppe-protreptikken.

Vi vil arbejde med de dynamikker og greb, som er særligt vigtige at have for øje og evne at praktisere, når denne filosofiske samtalekunst foregår i og med grupper (primært i størrelsesordenen: 3-6 stk.). Men vi vil også kigge på og arbejde med indstillingszonerne og dermed også med de 10 principper i protreptikken. Vi vil udfolde emner som fx generøsitetens gestus, det frie lejde, ingenmandslandet, refugiet, af-psykologiseringen og i det hele taget dyrke kapaciteten til at kunne holde begrebet/værdien svævende i ubestemthed.

Således handler denne masterclass om at kunne blive den andens gidsel i filosofisk forstand, om anonymisering og bevarelsen af hinandens hemmeligheder, etableringen af et neutralt territorium og ikke mindst tilegnelsen af den grundstemning, som er fyldt af åbenhjertig og alvorlig mildhed.

Undervisningen foregår på Blegdamsvej 104C, 3. sal (baghuset th). Alle dage fra 9.30 til 16.00 (lettere morgenforplejning fra kl. 9.00). Vi afslutter forløbet med en fælles middag om aftenen på en nærliggende restaurant.

Er du medlem af CCC-community får du 15 % rabat (oplyses ved tilmelding).

Om masterclasses:

Hvert år sætter vi fokus på dele af protreptikken, som vi enten oplever kan være vanskeligt at bringe i spil i løbet af en protreptisk samtale eller som er for avanceret at arbejde med i vores almindelige protreptiske forløb. Så er du optaget af protreptikken og ønsker at arbejde endnu mere i dybden for at komme tættere på dig selv og dine værdier, er dette forløb rigtigt for dig.

Masterclasses er baseret på en blanding af teoretiske oplæg og praktiske individuelle, samt gruppe protreptikker.

Pris:
12.000,- EKSKL. MOMS / 3 dage inklusiv frokost og lettere morgenforplejning

Sted:
Blegdamsvej 104C, 3. sal, baghuset th., 2100 København Ø

Kommende hold:

Vi har desværre ingen aktuelle datoer at tilbyde dig lige nu. Kontakt os meget gerne for mere information på info@copenhagencoaching.dk

Kontakt:

Mette Mejlhede
24 27 28 71
mm@copenhagencoaching.dk