Informationsmøde hos Copenhagen Coaching Center

MBC (Master of Business Coaching)

Informationsmøde den 23. august - 16:00 - 17:30 - Online

Ønsker du at blive dygtig til at føre produktive og virkningsfulde dialoger – og stå stærkere i den personlige kontakt, så kom til informationsmøde om vores lederuddannelse Master of Business Coaching. En uddannelse der stimulerer din dialogiske kapacitet og lærer dig at blive endnu bedre til at holde på og om dig selv og andre i en hyperkompleks verden.

Mødet vil foregå online som webinar, med mulighed for at stille spørgsmål via chatten. Link til webinaret vil blive tilsendt dagen inden.

Mød bl.a 2 tidligere studerende, der kommer og fortæller om hvad MBC’en har givet dem

Line Arnmark

Tidligere studerende Line Arnmark

Jesper Nøddesbo

Tidligere studerende Jesper Nøddesbo

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig

Ved tilmelding accepterer du, at vi efterfølgende må kontakte dig pr. mail eller telefon angående deltagelse i et af vores uddannelsestilbud, kurser, åbent hus eller andre relevante tilbud og information fra CCC. Dit samtykke kan altid trækkes tilbage. Når du udfylder formularen, accepterer du også, at vi lagrer og behandler de personoplysninger, der er angivet ovenfor.

Tak for din tilmelding til informationsmøde omrking Master of Business Coaching

En bekræftelse er sendt til din mail

OBS: Vi oplever tit at automatiserede mails bliver markeret som spam, så vi opfordrer til at tjekke spam-indbakken og evt. markere info@copenhagencoaching.dk som sikker afsender i Outlook eller andre mail programmer.

Hvad er Master of Business Coaching?

En Master i Business Coaching er en ambitiøs lederuddannelse på internationalt masterniveau, der tager udgangspunkt i dig, der ønsker at styrke din dialogiske kapacitet og dit menneskelige beredskab. En uddannelse, som giver dig dialogiske, personlige og relationelle værktøjer til at påvirke og udvikle mennesker og organisationer i en hyperkompleks verden.

Ønsker du en personlig samtale eller mere info om vores MBC, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Frederikke Winther

På informationsmødet giver vi dig mulighed for:

  • At høre mere om, hvad uddannelsen kan betyde for dig og din karriere
  • At blive klogere på uddannelsens indhold og fagområder
  • At møde undervisere og stille spørgsmål til forløbet
  • At møde nogle tidligere studerende og høre om hvilket udbytte, de har fået

Hvor langt tid tager uddannelsen?

Uddannelsen tager to år på deltid og har typisk undervisning to hele dage hver måned fra kl. 9.30 til 16.00. Læs mere om uddannelsen her.

Interesseret i vores andre uddannelser?