Executive Transition


Executive Transition handler om at kunne omsætte egne værdier og kompetencer fra kontekst X til kontekst Y. At kunne stille skarpt på, hvilke processuelle kompetencer og narrativer, der skal til for at lykkes i skiftet fra X til Y.

Hvorfor skal du vælge Executive Transition?

Med fokus på at bære det rigtige og sig selv videre

Er du topleder og på vej til at skifte spor? Og ønsker du at skifte spor på en sådan måde, at du både får dig selv og det rigtige og vigtige med fra dit tidligere virke til det nye – hvad enten drejer sig om et karrierespring, et karriereskift eller et karrierestop? Executive Transition handler om at kunne omsætte egne værdier og kompetencer fra kontekst X til kontekst Y. At kunne stille skarpt på, hvilke processuelle kompetencer og narrativer, der skal til for at lykkes i skiftet fra X til Y. At blive præcis på, hvad det er for nogle personlige værdier og kompetencer der er betydningsfulde for, at du kan leve et meningsfyldt liv, hvor du opnår det, du gerne vil.

Forløbet er bygget op af en introduktionsaften efterfulgt af 4 workshops på hver 4 timer, hvor vi arbejder med temaerne identitet, ambition, transition og performance. Mellem modulerne vil der være individuel coaching á 90 minutters varighed. Imellem modulerne forventes deltagerne at arbejde med egen transitionsproces gennem konkrete opgaver og udfordringer.

Vi arbejder både individuelt og i teams: De 4 workshops foregår i teams, hvor deltagerne anderkendes og udfordres af andre i samme situation, og suppleres af individuelle coachingforløb der styrker den personlige transitionsproces.

Som deltager på Executive Transition forløb får du først og fremmest personlig indsigt, kickstartet med en Big Five Personality Test med individuel feedback, som kan styrke jobsøgning, dit nuværende arbejde, dit nye arbejde eller karrierestop. Derudover får du:

  • Introaften
  • 4 Executive workshops
  • Brugbar, præcis feedback på dig og din situation
  • En personlig, executive rådgiver, der er højt uddannet coach
  • Et stærkt netværk af personer med samme udfordringer og ambitioner
  • Forplejning alle dage

Pris:
24.900,- EKSKL. MOMS  (heri er inkluderet fuld forplejning, materialer) 

Kommende hold:

Vi har desværre ingen aktuelle datoer at tilbyde dig lige nu. Kontakt os meget gerne for mere information på info@copenhagencoaching.dk

Kontakt:

Andreas Bering
40 14 92 92
ab@copenhagencoaching.dk